Libnet.ro
UNICEF

22:15

Qatarul si Statele Unite au semnat un acord impotriva finantarii terorismului

Antena3 Antena3,
Qatarul si Statele Unite au semnat un acord impotriva finantarii terorismului

Qatarul si Statele Unite au anuntat marti un acord bilateral in lupta impotriva finantarii terorismului, in contextul in care Doha este sanctionata de vecinii sai din cauza. continuă pe Antena3

Qatarul si Statele Unite au semnat un acord impotriva finantarii terorismului

Qatarul si Statele Unite au anuntat marti un acord bilateral in lupta impotriva finantarii terorismului, in contextul in care Doha este sanctionata de vecinii sai din cauza unei presupuse sustineri a unor grupari extremiste, relateaza AFP.

Qatar si Statele Unite au semnat un acord pentru lupta antiterorista

Qatar si Statele Unite au semnat un memorandum de acord privind lupta impotriva finantarii terorismului, au anuntat marti, la Doha, oficiali din cele doua tari, transmite AFP.

SUA si Qatarul au semnat un acord pentru combaterea terorismului, intr-un moment in care Qatarul are relatii tensionate cu restul lumii arabe

Statele Unite ale Americii si Qatarul au semnat un acord privind combaterea terorismului si a finantarii lui, in cursul unei vizite la Doha a secretarului de stat american Rex Tillerson, a declarat presei consilierul sau R. Hammond.

Incendii devastatoare in Canada si in Statele Unite: 18.000 de persoane au fost evacuate

Sute de incendii au izbucnit in vestul Canadei si in Statele Unite, fortand evacuarea a aproximativ 18. 000 de persoane, relateaza AFP.

Romania, in topul imigrantilor europeni deportati din Statele Unite

Peste 1. 300 de imigranti din Europa au fost deportati, pana la 23 iunie, din Statele Unite. Dintre acestia, cei mai multi au fost romani, fiind deportate 192 de persoane din Romania.

Klaus Iohannis: Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia noastra

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia Romaniei.

G19+1: Statele Unite, singurele care s-au retras din Acordul de la Paris, in ciuda presiunilor celorlalte state

19 dintre liderii de la summitul G20 din Germania si-au reinnoit angajamentul de a pune in aplicare Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, desi Statele Unite s-au retras, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )