Libnet.ro
UNICEF

01:05

Quickmobile anunta Black Friday cu produse la 1 leu

Adevărul Adevărul,
Quickmobile anunta Black Friday cu produse la 1 leu

In mai putin de o saptamana incepe Black Friday. Pentru aceasta perioada, Quickmobile sustine ca s-a pregatit cu reduceri de pana la 90%, online si offline. continuă pe Adevărul

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de pana la 90% si produse de la 1 leu

Quickmobile da startul campaniei de Black Friday in data de 18 noiembrie, atat in online cat si in magazinele fizice din toata tara. Telefoanele, gadgeturile si accesoriile vor fi disponibile la preturi mai mici cu pana la 90%, in shop-ul online,.

Miliardarul Jack Ma a dat lovitura cu Ziua Celibatarilor: Alibaba a atras vanzari de peste 5 miliarde de dolari in prima ora a Black Friday-ului chinezesc

Grupul chinez de comert electronic Alibaba, al carui fondator este miliardarul Jack Ma, a atras vanzari de peste 5 miliarde de dolari in prima ora a Zilei Celibatarilor, echivalenta Black Friday, cu o treime mai mult fata de 2015.

Quickmobile promite reduceri intre 10% si 90% de Black Friday

Quickmobile va tine Black Friday pe 18 noiembrie si a preagtit un stoc de 20 milioane lei, cu reduceri ce variaza intre 10% si 90%. In magazinele fizice din Romania, produsele sunt disponibile la preturi promotionale de vineri pana duminica, 20 noiembrie. Quickmobile este cunoscuta pentru faptul ca aduce extrem de repede cele mai recente smartphone-uri, dar si pentru ca ani de zile a fost criticata intens pentru service.

Sole Luxury Boutique anunta reduceri de pana la 60% la accesorii si produse de infrumusetare de Black Friday

Sole Luxury Boutique, retailer specializat in produse de infrumusetare si de lux, pregateste reduceri de pana la 60% cu ocazia Black Friday, pe anumite produse acestea ajungand pana la 3. 600 lei, atat in magazinele fizice, cat si in mediul online.

Black Friday 2016: Ce reduceri promite Orange in perioada 18-27 noiembrie

Orange, cel mai mare operator local de comunicatii mobile, va desfasura campania de Black Friday in perioada 18-27 noiembrie si promite ca cei interesati pot cumpara din magazinul online mii de produse cu reducere, in limita stocului disponibil, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange. Operatorul anunta intr-un comunicat transmis vineri ca in perioada campaniei ofera transport gratuit pentru telefoanele achizitionate, deblocare gratuita pentru orice telefon achizitionat la pret standard, retur gratuit in primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plati in rate si ca punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumparaturile online.

Black Friday 2016: magazinele care nu au electronice, dar care ofera reduceri

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la gadgeturi, insa si comerciantii care nu au electronice ofera reduceri importante. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday 2016, pe langa [].

Black Friday: magazinele care nu au electronice, dar care ofera reduceri

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la gadgeturi, insa si comerciantii care nu au electronice ofera reduceri importante. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday 2016, pe langa [].

Black Friday 2016 la eMAG si ceilalti comercianti: ce sa nu cumperi in Vinerea Neagra

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la diverse produse, insa asta nu inseamna ca toate produsele la oferta merita cumparate. La fel ca in fiecare an, Black Friday reprezinta ocazia perfectapentru romanii care doresc sa-si achizitioneze un telefon sau o tableta noua,saucare vor sa-si actualizeze gadgeturile actuale cu componente noi. Dupa cum am mai [].

Black Friday 2016 la Elefant: reducerile de care vor putea beneficia clientii

Elefant a anuntat in mod oficial cand va da startul reducerilor de Black Friday. Magazinul online Elefant. rova da startul cumparaturilor de Black Friday la miezul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 80% pe tot parcursul zilei de vineri, [].

Black Friday 2016 la Elefant.ro: reducerile de care vor putea beneficia clientii

Elefant a anuntat in mod oficial cand va da startul reducerilor de Black Friday 2016. Magazinul online Elefant. rova da startul cumparaturilor de Black Friday la miezul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 80% pe tot parcursul zilei de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )