Libnet.ro
UNICEF

11:30

Quintus: Daca se legifereaza legea pensiilor speciale, eu refuz

România Liberă România Liberă,
Quintus: Daca se legifereaza legea pensiilor speciale, eu refuz

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care a avut trei mandate de parlamentar, spune ca ar refuza o pensie speciala, daca ea ar fi instituita, considerand ca parlamentarii care vor pensii mai mari ar trebui sa contribuie, pe perioada mandatului, la fondul de pensii, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Quintus: Daca se legifereaza pensiile speciale, eu REFUZ. in Parlament nu mi-am pus viata in pericol

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care a avut trei mandate de parlamentar, spune ca ar refuza o pensie speciala, daca ea ar fi instituita, considerand ca parlamentarii care vor pensii mai mari.

Seniorul liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, le bate obrazul colegilor din PNL din cauza pensiilor speciale (VIDEO)

Seniorul liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, le bate obrazul colegilor din PNL din cauza pensiilor speciale, pentru ca zeci de liberali au semnat proiectele de crestere a pensiilor pentru parlamentari, desi in fata.

Gorghiu: Proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, aratand ca, in masura in care vor fi semnatari liberali, se va discuta in grup si acestia vor tine cont de decizia partidului.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Un deputat PNL a semnat proiectul pensiilor speciale. Ce motive a invocat

Deputatul PNL Vasile Varga a declarat, miercuri, ca a semnat proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari si ca nu isi va retrage semnatura, dar ca, daca PNL nu sustine acest proiect, atunci niciun parlamentar liberal nu il va vota, relateaza Mediafax.

Unii parlamentari din PNL afirma ca intentioneaza sa isi retraga semnaturile de pe proiectul pensiilor speciale

Mai multi alesi liberali au anuntat ca isi vor retrage semnaturile de pe proiectul pensiilor pentru parlamentari, invocand decizia partidului in acest sens, informeaza Mediafax. Astfel, deputatul PNL Florica.

Unii parlamentari PNL anunta ca isi retrag semnatura de pe proiectul pensiilor speciale

Unii parlamentari ai PNL au anuntat ca isi retrag semnatura de pe proiectul pensiilor pentru parlamentari, invocand decizia partidului in acest sens, informeaza Mediafax. Deputatul PNL Florica.

Un senator propune ca jurnalistii sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensie. Proiectul a fost depus in aceeasi zi cu proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: O intamplare nefericita. Nu are nicio legatura, nu a fost o chestiune de o zi

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a anuntat joi ca a depus la Senat un proiect de lege care vizeaza completarea Legii nr. 8/2006, astfel incat si reprezentantii mass-media sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensia care li se cuvine in baza asigurarii in sistemul public de pensii. Propunerea legislativa a fost depusa in aceeasi zi - 15 aprilie - in care a fost depus, la Camera Deputatilor insa, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Vochitoiu a declarat insa pentru HotNews. ro ca este vorba doar de o intamplare nefericita, intrucat la acest proiect s-a muncit cateva luni si nu a fost vorba de o contrapartida la acel proiect controversat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )