Libnet.ro
UNICEF

21:45

RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru una din cele mai frumoase proprietati scoase la vanzare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru una din cele mai frumoase proprietati scoase la vanzare

Proprietatile aflate in administrarea RA-APPS incep sa atraga atentia investitorilor. Astfel, RA-APPS a primit o oferta de cumparare pentru vila istorica din Grigore Alexandrescu, nr. continuă pe Wall-Street Ro

Ce oferte a primit RA-APPS pentru vila 11 din Snagov, propusa lui Basescu dupa incheierea mandatului

Vila 11 din Snagov, propusa de RA-APPS ca resedinta pentru Traian Basescu dupa incheierea mandatului, alaturi de alte 6 case, este scoasa la vanzare prin licitatie pe 10 iunie, dupa ce RA-APPS a primit mai multe oferte pentru aceasta proprietate in.

Hurezeanu a primit agrementul Germaniei pentru postul de ambasador la Berlin

Scriitorul Emil Hurezeanu a primit, pe 20 mai, agrementul din partea autoritatilor germane pentru postul de ambasador la Berlin, au precizat, pentru Mediafax, surse diplomatice.

Dosar penal pentru agresiunile din Parcul Dinozaurilor

Un dosar penal a fost deschis, vineri, pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara,pentru tentantiva de omor si lovituri.

Dosar penal deschis pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara

Un dosar penal a fost deschis vineri pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara, acestea inclunzand tentantiva de omor si lovituri, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au efectuat, vineri, perchezitii la Agentia.

ANAF a respins Intact Publishing de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu

ANAF ar fi respins, joi, de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing, motivul fiind acela ca organizatorul licitatiei a considerat ca Voiculescu ar vrea sa reintre in proprietatea imobilului, anunta Economica. net, citand surse guvernamentale. ANAF a scos joi la vanzare prima proprietate detinuta de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Soseaua Kiseleff. Pretul de pornire al locuintei a fost de 1. 000 lei 320. 000 euro).

Iulia Vantur se casatoreste cu Salman Khan, chiar daca acesta risca sa stea cinci ani in inchisoare pentru omor din culpa

Chiar daca Salman Khan risca sa stea 5 ani in inchisoare, Iulia Vantur il ia de sot, vestea fiind confirmata chiar de un apropiat al starului de la Bollywood, informeaza B1 TV. Din cate se pare, nunta ar urma.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,349 seconds )