Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rabla la electrocasnice ghid complet. Ce poti da din casa pentru a primi vouchere de la stat

Playtech Playtech,
Rabla la electrocasnice ghid complet. Ce poti da din casa pentru a primi vouchere de la stat

Pe data de 15 decembrie 2020, trebuia sa fie lansat programul rabla pentru electrocasnice. Acest program este lansat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu, Programul Rabla pentru Electrocasnice, program dedicat persoanelor fizice. Iata ghidul complet al programului Rabla pentru electrocasnice. Ghidul complet al programului Rabla pentru electrocasnice Marti, 15 decembrie . continuă pe Playtech

TATARU: Au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID, conform Agerpres.

Rabla Electrocasnice, amanata de AFM cu cateva minute inainte de start din cauza unor suspiciuni de frauda

Programul Rabla pentru electrocasnice, care ar fi trebuit sa inceapa la ora 12:00 a zilei de marti, 15 decembrie, a fost amanat de AFM cu doar cateva minute inainte de start, din cauza unor suspiciuni . ) de fraudare prin clonarea informatiilor specifice programului.

Seful AFM, revocat din functie pentru ca a amanat programul Rabla Electrocasnice

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a transmis premierului Romaniei propunerea de revocare din functie a presedintelui Administratiei Fondului de Mediu, Dan - Catalin Vatamanu, avand in vedere ca a dispus amanarea demararii Programului Rabla pentru Electrocasnice.

E oficial: s-a modificat legea. Peste 6 milioane de romani trebuie sa stie ce se intampla cu energia electrica din casa lor

Legea a fost modificata pentru toti consumatorii de energie electrica, iar prevederile vizeaza nu mai putin de 6 milioane de romani. Iata ce se va intampla. Modificari importante in legea.

110 kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unui barbat din Bucuresti

Vineri, politistii din Bucuresti au prins in trafic un barbat, ce transporta materiale pirotehnice in masina. in urma unei perchezitii la locuinta acestuia, organele legii au descoperit 110 kilograme de.

Facebook transfera utilizatorii britanici de la divizia din Irlanda la cea din California pentru a ocoli legea GDPR

Facebook ii va transfera pe toti utilizatorii din Marea Britanie de la divizia din Irlanda la cea din California, pentru a-i scoate de sub incidenta legislatiei Uniunii Europene referitoare la confidentialitatea datelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )