Libnet.ro
UNICEF

04:40

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE 2019. 20 de milioane de lei pusi la bataie

Antena3 Antena3,
RABLA PENTRU ELECTROCASNICE 2019. 20 de milioane de lei pusi la bataie

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE 2019 Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va pune la dispozitia persoanelor fizice, incepand de luni, 15 iulie, ora 10:00, suma de aproximativ 20 de milioane de lei, pentru noi. continuă pe Antena3

Reincepe programul Rabla pentru electrocasnice. Cand incep inscrierile online

Romanii care vor televizoare sau aspiratoare noi, cu bani de la stat, primesc a treia sansa! incepe din nou programul Rabla pentru electrocasnice. De saptamana viitoare, va puteti inscrie online, pentru a.

MFP a imprumutat, ieri, 998,9 milioane lei de la banci

Pentru astazi este programata o licitatie suplimentara prin care statul vrea sa atraga inca 75 milioane lei Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

AFM urmeaza sa aloce 400 de milioane lei pentru eficientizarea energetica a retelelor de termoficare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va aloca 400 de milioane de lei pentru lucrari destinate cresterii eficientei energetice a retelelor de termoficare si reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ale acestora, incluse in cadrul unui program multianual implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a anuntat AFM prin intermediul unui comunicat.

Finantele au imprumutat 998,9 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 919 de milioane de lei, la o dobanda de 4,13% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 59 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

PENTRU CAMPANIA 2019: OTP Bank Romania a semnat conventia cu APIA

OTP Bank Romania a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) pentru sprijinirea beneficiarilor Schemei de Plata Unica pe Suprafata SAPS), platii redistributive, platii pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu sisau masurilor compensatorii de mediu si clima), prin care beneficiarii eligibili pot obtine pana la 85% din valoarea sumei calculate, conform adeverintei eliberate de APIA, pentru desfasurarea activitatilor curente, arata un comunicat al bancii.

HOROSCOP. Mercur retrograd pentru iulie 2019. Berbecii trebuie sa evite sa fie impulsivi, Gemenii trec printr-o stare de disconfort

Restul lunii iulie se anunta extrem de complicata pentru mai multe zodii HOROSCOP BERBEC Acest Mercur retrograd are loc in zona creativitatii tale si exprimarii de sine si este timpul sa te muti in.

Aparatura medicala si echipamente de peste 7 milioane de lei la doua spitale din Alba

Doua spitale din Alba au priit o finantare de 7,45 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru achizitionarea de aparatura medicala si echipamente.

Business report: Primul tronson de autostrada facut de chinezi? CNAIR, obligata a doua oara sa primeasca China Railway la licitatie; Pensiile: dispunerea exclusiv electorala a cresterilor, bugetul romanesc si modelul grecesc; Cele mai banoase domenii si

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru, in conditiile in care anul trecut numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60%, iar in primul trimestru din acest an. Hidroelectrica se judeca de 3 ani cu Guvernul pentru a recupera banii promisi de Adrian Nastase pentru reabilitarea ecluzei de la Portile de Fier I. Suma de bani aflata in joc se ridica la aproape 148 milioane lei, respectiv peste 31 milioane euro, si, potrivit companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )