Libnet.ro
UNICEF

01:06

O racheta de tenis vie pentru Simona Halep la Scoala Gheorghe Titeica. 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri!

România Liberă România Liberă,
O racheta de tenis vie pentru Simona Halep la Scoala Gheorghe Titeica. 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri!

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta, unde Simona Halep a invatat in clasele I VIII, au organizat un eveniment inedit. Pornind de la ideea ca educatia nu se face numai in sala de clasa, ci si in afara ei sau mai ales astfel, cadrele didactice ale institutiei constantene au mobilizat elevii pentru a sarbatori reusita Simonei Halep de a ajunge numarul 1 in tenisul feminin mondial. continuă pe România Liberă

Veste extraordinara pentru Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin. Ce a anuntat WTA

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a fost nominalizata de asociatia profesionista de profil WTA) la titlul de Jucatoarea Anului, alaturi de Garbine Muguruza.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Simona Halep: Profesionalismul si dedicarea au facut posibila aceasta extraordinara performanta

Simona Halep ocupa, incepand de luni,primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). in clasamentul WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor,.

Presedintele WTA, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Este o sportiva exemplara!

Steve Simon, presedintele Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis,a laudat-o pe Simona Halep, pentru evolutia din acest an, dar si pentru viata extrasportiva. Sa ajungi numarul 1.

Sperietura pentru Simona Halep, la aeroport. Ce s-a intamplat

Simona Halep a revenit in tara, dupa turneul de la Beijing si a avut parte de o primire speciala la salonul oficial de la Aeroportul Otopeni - Henri Coanda. Vizibil emotionata, sportiva a avut parte si.

Situatie umilitoare pentru Simona Halep. Episodul nestiut care i-a lasat un gust amar

SimonaHalep26 de ani) a devenit o adevarata masinarie de tenis, careia i se pun insa bete in roate in propria tara! Nu cu mult timp inainte de a urca pe prima pozitie a.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Ce a anuntat WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii septembrie, alaturi de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, si de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Simona.

Mesajul elevilor de la scoala unde a invatat numarul 1 mondial: 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri !

Peste 400 de elevi de la scoala unde a invatat Simona Halep au format o racheta de tenis vie si i-au transmis numarului 1 mondial mesaje de felicitare.

Simona Halep, primele declaratii la sosirea in Romania: Visul meu a devenit realitate si ma bucur ca acest lucru se intampla pentru noi, pentru romani

Romanca Simona Halep ocupa primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni. Simona Halep, care a detronat-o pe Garbine Muguruza Spania), este al 2.

WTA a actualizat clasamentele: Simona Halep, pe locul I, atat la general, cat si in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

WTA a acuzalizat clasamentele pentru aceasta saptamana, iar Simona Halep este pe locul I, atat in cel general, cat si in cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor, scrie News. ro. Halep a devenit oficial cea mai buna jucatoare din lume, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )