Libnet.ro
UNICEF

17:00

De ce racim mai des in timpul iernii?

Hotnews Hotnews,
 De ce racim mai des in timpul iernii?

O racealaeste o infectie virala usoara a nasului, a gatului, a sinusurilor si a cailor respiratorii superioare care produce, stranut, durere in gat, nas infundat si tuse. Dureaza de la 3 la 10 zile. continuă pe Hotnews

Romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi/ 3 din 10 se implica in actiuni de voluntariat/ Jumatate ar accepta un salariu mai mic, dar mai putin stres/ 3 din 10 romani isi inchid telefonul si facebook-ul dupa-amiaza(studiu)

Par sa apara schimbari in comportamentul romanilor, arata un studiu al Hunters, noua divizie de trenduri a companiei de cercetare Unlock Market Research. Acesta lanseaza primul studiu national complex care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor in 2018, datele fiind colectate timp de un an. Studiul arata cum oamenii si-au regandit modul in care traiesc, acestea fiind prezentate sub forma a 15 trenduri sociale si profesionale. : romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi si simt nevoia sa se implice activ pentru o Romanie mai buna; 3 din 10 se implica deja in actiuni de voluntariat, iar peste jumatate dintre romani prefera un salariu mai mic, dar care sa le ofere mai mult timp liber si mai putin stres. In plus, 3 din 10 romani au inceput sa isi inchida telefonul si facebook-ul dupa-amiaza si in weekend-uri, pentru a avea mai mult timp pentru ei.

Trucuri pentru a scapa de gheata depusa pe parbriz in timpul iernii. Cum poate ajuta nisipul pentru pisici

Vremea rece este o adevarata incercare pentru soferi, prea putini fiind dispusi sa iroseasca minute bune pentru a curata gheata de pe parbriz sau sa astepte dezaburirea geamurilor. Cateva trucuri verificate vor face ca lucrurile sa mearga mult mai repede.

Ce au cautat cel mai des romanii pe Google in 2017: De la ciorba de miel la Ileana Ciuculete

Febra Black friday, rezultatele la bacalaureat, moartea Ilenei Ciuculete sau cum se prepara ciorba de miel au fost printre cele mai importante subiecte pe care romanii le-au cautat pe Google,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )