Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radiatiile mortale: de la Marie Curie la Yasser Arafat si dezastrul de la Cernobil

Adevărul Adevărul,
Radiatiile mortale: de la Marie Curie la Yasser Arafat si dezastrul de la Cernobil

Oamenii de stiinta elvetieni au anuntat saptamana trecuta ca au descoperit poloniu de 18 ori peste limita normala in ramasitele lui Yasser Arafat, decedat in 2004. Concluzia? Fostul lider palestinian a fost otravit. De la descoperirea radiatiilor, la sfarsitul secolului XIX, au existat multe cazuri de otraviri. spectaculoase, mai ales ca pericolele iradierii nu au fost cunoscute de la inceput. continuă pe Adevărul

Cele mai rele cazuri de otravire cu radiatii: de la Marie Curie la Yasser Arafat si dezastrul de la Cernobil

Oamenii de stiinta elvetieni au anuntat saptamana trecuta ca au descoperit poloniu, de 18 ori peste limita normala, in ramasitele lui Yasser Arafat, decedat in 2004. Concluzia? Fostul lider palestinian a fost otravit. De la descoperirea radiatiilor, la sfarsitul secolului XIX, au existat multe cazuri de otraviri. spectaculoase, mai ales ca pericolele iradierii nu au fost cunoscute de la inceput.

Palestinienii acuza Israelul de moartea lui Yasser Arafat

Oficialii palestinieni spun ca Israelul este unicul suspect in moartea lui Yasser Arafat, conform BBC. Spunem ca Israel este principalul si unicul suspect im cazul asasinarii lui Yasser Arafat si vom.

Palestina acuza Israelul ca este singurul si unicul suspect pentru asasinarea prin otravire a lui Yasser Arafat

Israelul este principalul si unicul suspect de asasinarea al lui Yasser Arafat, liderul istoric palestinian, a acuzat vineri presedintele comisiei speciale palestiniene de ancheta asupra mortii lui Arafat. Recent, o echipa de specialisti elvetieni a confirmat ca liderul Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei a fost otravit cu poloniu-210.

Oficial palestinian: Israelul este unicul suspect de asasinarea lui Yasser Arafat

Tawfiq Tiraoui, presedintele Comisiei palestiniene de ancheta asupra mortii lui Yasser Arafat, a desemnat astazi Israelul drept principalul si unicul suspect de asasinarea liderului istoric palestinian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )