Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radio Romania are un nou CA, cu Georgica Severin in functia de presedinte-director general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radio Romania are un nou CA, cu Georgica Severin in functia de presedinte-director general

ACTUALIZARE 15:25 Radioul public are un nou Consiliu de Administratie CA), care a fost validat, astazi, de plenul reunit al Parlamentului, Georgica Severin fiind ales presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 13:22 Comisiile de cultura ale Parlamentului au validat-o in unanimitate pe Doina Gradea pentru postul de director general interimar al televiziunii publice, pentru un mandat de sase luni ---- Irina Radu, presedintele director-general al TVR, a fost demisa de Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul de Administratie al Radiodifuziunii a fost validat de Parlament. Noul presedinte al SRR este Georgica Severin

Fostul senator Georgica Severin a fost validat miercuri, cu unanimitate de voturi, de Comisiile reunite de cultura ale Parlamentului, in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, presedinte al Consiliului de Administratie al institutiei.

Parlamentul a validat noul Consiliu de Administratie al Radioului public/ Georgica Severin, cel mai probabil sef al SRR in continuare

Plenul reunit al parlamentului a votat miercuri un nou Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, intre membrii acestuia aflandu-se actualul director interimar, Georgica Severin, dar si Ruxandra Sararu, Bogdan Niculescu Duvaz, Maria Toghina, Andras Demeter sau Radu F. Alexandru.

UPDATE Parlamentul a validat noul Consiliu de Administratie al Radioului public. Georgica Severin ramane sef la SRR

Plenul reunit al parlamentului a votat miercuri un nou Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune, iar fostul senator PSD Georgica Severin, care pana acum a fost director interimar, a fost votat presedinte-director general. Printre membrii noului CA se numara Ruxandra Sararu, Bogdan Niculescu Duvaz, Maria Toghina, Andras Demeter sau Radu F. Alexandru.

Romania are nevoie de un sistem nou de impozitare bazat pe principii de mediu pentru a stimula innoirea parcului auto (consultanti)

Romania are nevoie rapid de o strategie eficienta de impozitare a autoturismelor pentru a stimula innoirea parcului auto, dupa ce eliminarea taxei de timbru in februarie a accelerat cresterea importurilor de masini rulate, au explicat marti consultantii PwC Romania in cadrul unei conferinte de presa. In primele opt luni din 2017 au fost inmatriculate peste 337. 000 de masini vechi, cu 110% mai mult comparativ cu intreaga perioada a anului trecut. Masurile din ultimii ani nu au oprit orientarea populatiei catre masinile second-hand, iar criza financiara a lasat urme in comportamentul consumatorului roman. In timp ce alte tari pregatesc trecerea la masini electrice, Romania este invadata de masini vechi, care reprezinta surse de poluare daunatoare sanatatii, dar si de riscuri in trafic.

Romania are drumuri mai proaste decat Burundi, Zimbabwe sau Uganda. Exista insa o veste chiar si mai proasta

Romania este pe locul 120 in lume din punct de vedere al calitatii infrastructurii rutiere, potrivit raportului anual privind competitivitatea economica publicat, miercuri, de Forumul Economic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )