Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radiografia startup-urilor romanesti: investitii de 11,3 milioane euro, randamente de 7 ori mai mari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radiografia startup-urilor romanesti: investitii de 11,3 milioane euro, randamente de 7 ori mai mari

Ecosistemul tech din Romania este in crestere, arata o analiza recenta: 20 de startup-uri romanesti au obtinut finantari de 11,3 milioane euro in 2016, pe cand in anul precedent 15 afaceri la inceput de drum au primit 10,7 milioane euro. Spre. continuă pe Wall-Street Ro

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53,5 milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat joi 53 milioane de lei).

Start Up Nation: Ministerul Fondurilor UE anunta 93,7 milioane euro. Ce categorii de firme vor putea beneficia

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, editia 2017, a anuntat, joi, MDRAPFE, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

93,7 milioane euro pentru finantarea Start Up Nation

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Boza, Complexul Energetic Oltenia: Pregatim investitii de 665 milioane lei in acest an

Complexul Energetic Oltenia si-a planificat investitii de 665 milioane lei in acest an, fiind cea mai mare suma investita in ultimii trei ani la nivelul companiei, a declarat directorul general al companiei, Sorin Boza.

Topul politicienilor colectionari de arta. Pinacoteca parlamentarilor trece de 1,5 milioane euro

Colectiile de arta ale alesilor romani se pot lua la intrecere cu cele ale multor muzee din tara, scrie cotidianul Jurnalul. Pinacoteca parlamentarilor pasionati de arta trece de 1,5 milioane .

Nokian Heavy Tyres face investitii de 70 mil. euro pentru cresterea capacitatii de productie

Nokian Heavy Tyres, parte a grupului Nokian Tyres, isi mareste capacitatea de productie cu 50% prin investitii totale de aproximativ 70 milioane de euro in fabrica sa din orasul finlandez Nokia, investitii care vor fi realizate pe parcursul urmatorilor.

Investitie de 200 de milioane de euro care se va duce pe apa Jiului. Doua asociatii au blocat definitiv constructia unor hidrocentrale pe acest rau

O investitie de peste 200 de milioane de euro a statului roman se va duce pe apa Jiului. Asta pentru ca doua organizatii de mediu au reusit sa anuleze definitiv in justitie autorizatiile de constructie pentru doua hidrocentrale aproape finalizate ale Hidroelectrica amplasate pe raul Jiu.

PNL si USR o cheama pe Firea la raport. Ciprian Ciucu: Bucurestenii sa-i cunoasca pe cei 24 de directori carora Firea le-a pus in brate 200 de milioane de euro

PNL si USR au convocat o sedinta a extraordinara a Consiliului General in 22 ianuarie 2018, in care solicita informari cu privire la cele 22 de companii si doua regii din subordinea Primariei Capitalei PMB). Noile firme infiintate de majoritatea PSD-ALDE au primit doar in 2017 circa 200 de milioane de euro, peste 20% din bugetul PMB, arata Ciprian Ciucu, consilier general PMB.

Jaf armat la Paris: Bijuterii in valoare de 4,5 milioane de euro au fost furate din Hotelul Ritz

Cinci barbati mascati inarmati cu topoare si cutite au intrat in Hotelul Ritz din centrul Parisului miercuri seara si au plecat la scurt timp cu bijuterii estimate la o valoare de 4,5 milioane de euro, relateaza The Guardian.

114,6 milioane de euro, ajutoare pentru culturile amplasate pe teren arabil, in, canepa, tutun, hamei si sfecla de zahar

Plafoanele alocate ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal pentru anul de cerere 2017 care se incadreaza in limita sumei de 114. 650 de euro au fost aprobate in sedinta de miercuri a Executivului. Suma se asigura de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2018.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )