Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radiografia transportului aerian in primele sase luni din 2018: aeroporturile cu cei mai multi pasageri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radiografia transportului aerian in primele sase luni din 2018: aeroporturile cu cei mai multi pasageri

In primele sase luni de anul acesta, numarul de pasageri si de marfuri transportate pe aeroport a crescut, cele mai mari ponderi fiind inregistrate pe aeroporturile Henri Coanda-Bucuresti, Cluj-Napoca si Traian Vuia-Timisoara, potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Importuri de legume si fructe de 691 milioane euro, in primele 5 luni; exporturile au totalizat 57,6 milioane euro

Importurile de legume si fructe ale Romaniei au totalizat, in primele cinci luni ale acestui an, 691 milioane euro, fiind cu 6,5% mai mari comparativ cu cele din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de.

Este vorba de cinci, sase operatii... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

In urma cu cateva luni, Andreea Marin a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a intalnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave. Cum vedeta a mers cu o peruca pe .

Cat de profitabile au fost companiile farma listate la bursa in primul semestru din 2018

Piata farmaceutica din Romania a inregistrat o crestere de 16,8% in primul semestru al anului 2018 comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 7,6 miliarde lei comparativ cu valoarea de 6,51 miliarde lei atinsa in primul.

Bittnet Systems si-a dublat profitul

Bittnet Systems BNET), companie controlata de fratii Logofatu, si-a dublat rezultatul net dupa prima jumatate a acestui an, fata de cel obtinut dupa primele sase luni din 2017, integratorul IT and C si furnizorul de servicii de training IT obtinand, la 30 iunie 2018, un profit net consolidat de 0,41 milioane de lei, fata de cel de aproape 0,21 milioa-ne de lei de la finalul lunii iunie 2017, potrivit raportului emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FNGCIMM - profit net de 47,5 milioane lei

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a raportat un profit net de 47,5 milioane lei, in primele sase luni ale anului in curs, in crestere cu 50% fata de primul semestru din 2017.

Ascendia isi adanceste pierderile

Ascendia, companie care creeaza produse educationale digitale si dezvolta software educational personalizat eLearning), si-a adancit pierderea cu 9,3%, pana la 259. 361 de lei, in primul semestru al anului curent, fata de cea inregistrata dupa primele sase luni ale anului 2017, cand rezultatul net a fost de 237. 219 milioane de lei, potrivit raportului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Consiliul Interministerial pentru pregatirea presedintiei Romaniei la Consiliul UE a aprobat calendarul intrunirilor in perioada mandatului

Consiliul Interministerial pentru Pregatirea si Exercitarea Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a aprobat, marti, Calendarul actualizat al reuniunilor care vor fi organizate in Romania in cele sase luni de mandat la presedintia Consiliului UE, care cuprinde 239 de evenimente la Bucuresti si in teritoriu, acoperind toate judetele, anunta Guvernul.

Liviu Dragnea si-a asigurat inca sase luni de liniste la sefia PSD

Asa dupa cum era de asteptat, nimic cu adevarat senzational nu s-a intamplat la Comitetul Executiv National de sambata trecuta al PSD.

BRD si Petrom - castiguri de peste 20%

Randamentul BET-TR, mai mult decat dublu fata de cel al indicelui BET *Pierderi de circa 20% pentru Digi si MedLife BRD - Groupe Societe Generale BRD) si OMV Petrom SNP) reprezinta actiunile care au adus investitorilor cele mai mari castiguri din structura indicelui BET, referinta pietei noastre de capital, dupa primele opt luni ale anului ambii emitenti oferind investitorilor rentabilitati totale incluzand si dividendele) de peste 20%.

Importurile de legume si fructe au crescut

Importurile de legume si fructe ale Romaniei au totalizat, in primele cinci luni ale acestui an, 691 milioane euro, fiind cu 6,5% mai mari comparativ cu cele din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )