Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Anton

Libnet Ro
Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

Daca nu stiti cum sa preparati ciorba de miel de Paste, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esentiale pentru ca acest fel de mancare traditional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceti dupa ce ati stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa reteta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai cautate retete .

Ghiveciul calugaresc, preparatul de post care face senzatie printre gospodine. Reteta lasata de Radu Anton Roman

In perioada postului, credinciosii se bucura din plin de gustul savuros al mancarurilor pe baza de legume. Un astfel de preparat este si ghiveciul calugaresc, care merita sa fie incercat in aceste zile.

Cele mai bune sarmale de post dupa reteta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simti ca nu au carne

Daca nu stii ce sa mai gatesti in aceasta perioada, poti opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza reteta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce schimba tot gustul. Sarmalele, o .

Reteta de mucenici moldovenesti. Cum prepara renumitul gastronom Radu Anton Roman acest desert al momentului

Reteta de mucenici moldovenesti. Desertul momentului, al inceputului de primavara, este preparat de gospodinele din fiecare regiune a Romaniei. Fie ca mucenicii sunt fierti sau copti, acestia se impart pe 9 martie, atunci cand Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe cei 40 de sfinti din cetatea Sevastiei. Cum se prepara cei mai buni mucenici moldovenesti .

Cu ce se unge oala in care fierb sarmalele. Secretul lui Radu Anton Roman, se vor topi in gura

In aceasta perioada, gospodinele se pregatesc sa prepare delicioasele sarmale pentru masa de Craciun. Retetele sunt nenumarate, dar exista un truc pentru ca acestea sa iasa delicioase si aromate. Cu ce se unge oala in care fierb sarmalele? Radu Anton Roman avea un secret pentru pregatirea acestor bucate traditionale romanesti. Sarmalele, preparatul traditional romanesc nelipsit .

Cea mai buna iahnie de fasole cu ciolan. Reteta preparatului delicios de la Radu Anton Roman

Fasolea cu ciolan afumat, carnati sau simpla este preparatul preferat de Ziua Nationala a romanilor, 1 Decembrie. Cea mai gustoasa mancare se gateste dupa reteta traditionala a regretatului gastronom Radu Anton Roman.

Fasole cu ciolan pentru 1 decembrie. Secretul din reteta lui Radu Anton Roman, asa va avea gust special

Radu Anton Roman a dezvaluit in lucrarea lui culinara, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, publicata in anul 1998, o reteta speciala de fasole cu ciolan pentru Ziua Nationala a Romaniei, ce urmeaza sa fie celebrata pe 1 decembrie. Lista ingredientelor si modul de preparare al acestui fel de mancare. Secretul care adauga savoare fasolei cu .

Cea mai ieftina mancare de post. E rapida si satioasa. Radu Anton Roman o adora

In anul 1998, Radu Anton Roman a publicat la editura Paideia una dintre cele mai importante lucrari recente ale gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti. in cartea de retete poate fi descoperita cea mai ieftina mancare potrivita pentru postul Craciunului. Cum trebuie sa o prepari. Nu esti singura care ramane in pana de idei, .

Ce otet se pune la salata orientala de post. Reteta speciala a lui Radu Anton Roman

Suntem in Postul Craciunului deja, iar multi poftesc la anumite preparate si nu prea stiu cum si ce anume sa puna pentru a tine postul. Dar, iata ca vine o reteta de la Radu Anton Roman, in care aflam ce otet se pune la salata orientala de post. Citeste mai deaprte si afla despre ce .

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. Secretul pentru o crusta crocanta

Usor de preparat si delicios, puiul la cuptor iese perfect dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru a obtine un pui bun de te lingi pe degete, este important sa respecti intocmai modul de preparare.

Secretul celor mai bune muraturi, dezvaluit de Radu Anton Roman. Motivul pentru care borcanele se pun pe lame de cutit

In aceasta perioada multe gospodine incep sa pregateasca pentru iarna o sumedenie de muraturi. De la gogosari, castraveti, gogonele la ardei umpluti cu varza si muraturi asortate, toate au o reteta speciala pentru un gust aparte. in volumul Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, marelemaestru bucatar Radu Anton Romana dezvaluit care este secretulcelor mai bune muraturi pe care oricine le poate prepara acasa, noteaza realitatea. net. Cum prepari cele mai bune muraturi .

Secretele lui Radu Anton Roman pentru cea mai buna varza murata. Ingredientul care nu poate lipsi din butoi

Radu Anton Roman a fost unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti, dar si un bucatar desavarsit. A oferit, de-a lungul carierei sale, cele mai interesante trucuri despre bucatarie. Tot de la el aflam cum se pune, de fapt, varza la murata, ca sa iasa perfect dar si ce ingredient da un gust-minune. Cele mai interesante .

Ce pune Radu Anton Roman in mici. Ingredientul care ii face pufosi si le da cel mai bun gust

Micii se numara printre felurile de mancare preferate ale romanilor. Uneori, acestia prefera sa ii prepare chiar ei. Pentru a nu da gres, puteti apela la reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Ce obisnuia acesta sa puna in mici pentru a iesi deliciosi? Reteta de mici secreta in anul 2005, renumitul bucatar Radu Anton s-a .

Reteta de zacusca a lui Radu Anton Roman: Secretul care asigura un gust desavarsit

La mare cautare in camara tuturor, zacusca este pregatita in aproape toate gospodariile din tara. Cum arata reteta lui Radu Anton Roman: este extrem de simpla si foloseste ingrediente ieftine. Cum se face cea mai gustoasa reteta de zacusca de vinete Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 3 kilograme de vinete, 3 kilograme de gogosari rosii, 3 kilograme de rosii, 2 kilograme de ceapa, 10 ardei capia, 750 ml de ulei, o capatana de usturoi, 2 ardei iuti, sare, piper si boia dupa gust.

Secretul unei conserve delicioase. Cum pastrezi ardeii copti pentru iarna, ingredientul care le da savoare

Ardeiul copt pus la pastrare la borcan va imbogati mesele iarna. Secretul unei conserve delicioase cu care gospodinele nu vor da gres il regasim in lucrarea gastronomiei romanesti semnata de regretatul Radu Anton Roman.

Reteta care garanteaza un desert fraged si aromat. Ce pui in placinta cu mere ca sa iasa perfecta

Desert usor de preparat si delicios, placinta cu mere iese perfecta dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Preparatul care se topeste in gura se gateste dupa mai multi pasi, care trebuie respectati intocmai.

Desertul aromat cu care nu dai gres: cum faci cea mai buna placinta de dovleac. Se topeste in gura

Spre deosebire de dovleacul de vara, cel de toamna are textura fina si catifelata si un plus de dulceata. Este perfect pentru placinta. Pasii gatirii desertului delicios care se topeste in gura o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman.

Cum faci cea mai buna musaca. Secretul preparatului de care nu te mai saturi, de ce se prajesc inainte cartofii

Un preparat delicios va impresiona, cu siguranta, musafirii. Musacaua de cartofi iese gustoasa daca se respecta reteta pas cu pas. Cea mai buna mancare se gateste dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman.

Ce pune Radu Anton Roman in butoiul cu varza murata. Apa ramane limpede si frunzele sunt tari toata iarna

Toamna se numara butoaiele de varza acra. De fapt, le numaram pe cele goale care asteapta sa fie umplute, iar pentru asta ai nevoie de ceea ce pune Radu Anton Roman in butoiul cu varza murata. Citeste mai departe si afla cum poti sa-ti pui varza murata, dupa reteta lui Radu Anton Roman. Varza murata .

Cat otet trebuie sa adaugi la 10 litri de muraturi, de fapt. Secretul lui Radu Anton Roman pentru un gust perfect la iarna

Pentru gospodine, toamna este, fara doar si poate, sezonul muraturilor. Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi de aur. intr-una dintre cartile sale dedicate gastronomiei romanesti, Radu Anton Roman a dezvaluit cat otet trebuie sa adaugi la 10 litri de muraturi, de fapt. Radu Anton .

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )