Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu: in 2015 nu va mai exista niciun ziar in Romania. Toata presa se va muta pe online

B1 B1,
Radu Banciu: in 2015 nu va mai exista niciun ziar in Romania. Toata presa se va muta pe online

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca presa scrisa va disparea din Romania in cel mult doi ani, aratand ca toata presa se va muta pe online. continuă pe B1

Radu Banciu: A pronuntat Mircea Badea in emisiunea lui cuvantul Cacarau. M-a violat ca pe o baba de 89 de ani, in ajun de Craciun

Jurnalistul Radu Banciu a marturisit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca a fost pradat de tot ce avea mai scump chiar de Mircea Badea. Mai exact, jurnalistul Antenei 3 ar .

Radu Banciu: Acuzatiile purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui arata ca suntem o tara bananiera

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca declaratiile purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la adresa presedintelui Traian.

Mai exista o speranta pentru Winamp, iar aceasta vine din partea lui Microsoft

Probabil ati auzit deja, Winamp se va inchide, si asta este decizia finala a lui AOL, gigantul american care il detine de mai bine de 10 ani. Lumea este revoltata, a iesit in strada, se lupta cu sabii si faclii si promit ca ii vor arde pe reprezentantii AOL pe rug, ca pe vrajitoare. Ei, glumesc si eu, toata lumea isi exprima regretele pe Facebook. in alte stiri Winamp ar trebui sa se inchida pe 20 decembrie, asa inainte de [].

Mai exista o speranta pentru Winamp, vine din partea Microsoft

Probabil ati auzit deja, Winamp se va inchide, aceasta este decizia finala a AOL, gigantul american care il detine de mai bine de 10 ani. Lumea este revoltata, a iesit in strada, se lupta cu sabii si faclii si promite ca ii va arde pe reprezentantii AOL pe rug, ca pe vrajitoare Ei, glumesc si eu, toata lumea isi exprima regretele pe Facebook. in alte stiri, Winamp ar trebui sa se inchida pe 20 decembrie, asa, inainte de Craciun ca [].

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )