Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: Adrian Severin s-a comportat dupa gratii ca-n basme, omul a facut de toate. A scris, a dat cu mopul, a descoperit lumea (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Adrian Severin s-a comportat dupa gratii ca-n basme, omul a facut de toate. A scris, a dat cu mopul, a descoperit lumea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre eliberarea conditionata a fostului europarlamentar Adrian Severin, dupa ce a executat aproximativ 1 an si 2 luni din pedeapsa de. continuă pe B1

Adrian Severin, PRIMELE DECLARATII dupa ce a iesit din inchisoare: A fost o farsa

Fostul eurodeputat Adrian Severin a fost eliberat conditionat. La iesirea din detentie politicianul a declarat ca atat judecarea, cat si condamnarea sa au fost niste farse si ca nu a luat niciodata mita,.

Fostul europarlamentar Adrian Severin va fi eliberat conditionat

Fostul europarlamentar Adrian Severin va fi eliberat conditionat dupa ce a executat un an si trei luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia, luata astazi de Tribunalul Bucuresti, este definitiva.

Radu Banciu, despre declaratiile premierului privind autistii: in alte tari, o astfel de declaratie ar fi fost considerata de o brutalitate, de o neghiobie si de o indolenta inacceptabila (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Viorica Dancila a fost iertata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii dupa ce i-a numit autisti pe cei.

Radu Banciu, despre confruntarea dintre ministrul Justitiei si sefa DNA: Nu a fost o discutie intre doua somitati. Tudorel Toader avut niste iesiri de profesor mediocru de la tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre confruntarea care a avut lor la CSM intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, eliberat din inchisoare

Fostul europarlamentar Adrian Severin va fi eliberat conditionat dupa ce a executat un an si trei luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia, luata.

Adrian Severin va fi eliberat conditionat; fostul europarlamentar a executat 1 an si 3 luni din pedeapsa de 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Fostul europarlamentar Adrian Severin va fi eliberat conditionat dupa ce a executat un an si trei luni din pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta, anunta News. ro. Decizia, luata miercuri de Tribunalul Bucuresti, este definitiva.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, eliberat. Decizia este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, luni, cererea de liberare conditionata pentru fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat in 2016 la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia este definitiva.

Fostul eurodeputat Adrian Severin, eliberat conditionat

Fostul eurodeputat Adrian Severin a fost eliberat conditionat. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva. Fostul europarlamentar si ministru PSD se afla in spatele gratiilor din noiembrie 2016 cand a fost.

Adrian Severin va fi eliberat conditionat. Decizia Tribunalului este definitiva

Fostul eurodeputat Adrian Severin va fi eliberat conditionat, scrie Digi24 .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )