Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Banciu: Andreea Marin se face de rusine. A iesit pe strada alaturi de pampalaul de 26 ani (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Andreea Marin se face de rusine. A iesit pe strada alaturi de pampalaul de 26 ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre Andreea Marin, care a iesit la plimbare alaturi de fetita ei Violeta si noul logodnic. Andreea Marin. continuă pe B1

Radu Banciu: Andreea Marin conduce un BMW X5, masina tuturor cocalarilor. Sa faca inchisoare pentru toate regulile de circulatie incalcate

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminca seara imagini cu Andreea Marin in care aceasta apare incalcand mai multe reguli de circulatie, la volanul masinii sale. BMW X 5, masina tuturor cocalarilor. Masina.

Andreea Marin si Tuncay, planuri mari pentru Chisinau

Andreea Marin si logodnicul ei, Tuncay Ozturk, au de gand sa extinda serviciile clinicii Acibadem din Turcia, nu doar in Romania, ci si peste Prut.

Andreea Marin, despre casnicia cu Banica: Am facut tot ce am putut!

Andreea Marin marturiseste ca, in privinta casniciei cu Stefan Banica, a facut tot ce a putut pentru a o salva. Din pacate, a ajuns la concluzia: Suntem doi oameni nefericiti, sau doi oameni cu o sansa la viata, poate o viata mai buna.

Ce se intampla cu copiii adoptati de Andreea Marin la distanta

Andreea Marin a adoptat la distanta, in urma cu ceva timp, o fata din Niger si un baiat din China. Vedeta de televiziune are grija ca cei doi pana la varsta majoratului. Desi nu i-a mai vazut de ceva vreme, din pricina distantei, Andrea spune ca adolescentii sunt bine si studiaza la scoala.

Andreea Marin, despre Tuncay: Este un profesionist!

Andreea Marin isi catalogheaza iubitul drep un profesionist si marturiseste ca ii este alaturi atat la repetitii cat si in timpul transmisiei live a emisiunii Pretuieste Viata de la TVR.

Valentina Pelinel, detoxifiere ca Andreea Marin

Valentina Pelinel a aflat cum sa isi detoxifieze organismul dupa ce s-a cazat la un cunoscut centru de profil din Bodrum, Turcia, acolo unde si Andreea Marin a petrecut o saptamana timp in care a invatat cum sa isi schimbe stilul de viata si a reusit sa slabeasca astfel mai bine de 10 kilograme.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )