Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Banciu: Arestul la domiciliu la Tudor Pendiuc este arestul in conac. A fost saltat si adus la Bucuresti pentu ca Pitestiul era prea mic pentru el (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Arestul la domiciliu la Tudor Pendiuc este arestul in conac. A fost saltat si adus la Bucuresti pentu ca Pitestiul era prea mic pentru el (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, cazul primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc care a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea de reincarcerare a sa. Pendiuc s-a aflat. continuă pe B1

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, a fost arestat. El a incalcat interdictiile impuse prin arestul la domiciliu

Primarul municipiului Pitesti a fost arestat preventiv de judecatorul de drepturi si libertati, dupa ce magistratii au constatat ca Tudor Pendiuc a incalcat interdictiile impuse prin arestul la domiciliu. Astfel, judecatorii au schimbat masura preventiva a.

Tribunalul Bucuresti a decis: Tudor Pendiuc se intoarce in arest

Tudor Pendiuc a fost ridicat de la domiciliu si condus catre arestul politiei. Masura a fost luata in urma deciziei instantei, ca urmare a solicitarii procurorilor DNA care l-au acuzat pe edil ca a incalcatconditiile impuse de arestul la domiciliu.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, afla astazi daca va fi arestat preventiv

Tudor Pendiuc s-ar putea intoarce in arest. Edilul este acuzat ca a incalcat conditiile impuse de arestul la domiciliu, iar joi, magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, afla joi daca va fi arestat preventiv

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, afla joi daca va fi cercetat din nou in arest. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva. Edilul este acuzat ca a incalcat conditiile impuse de arestul la domiciliu.

DNA cere arestarea preventiva a primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc

DNA cere arestarea primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc, informeaza B1 TV. Procurorii au solicitat arestul preventiv pentru ca Pendiuc ar fi incalcat regulile arestului la domiciliu. Cel mai probabil el a parasit.

DNA cere arestarea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat conditiile arestului la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat masura arestului la domiciliu, informeaza un comunicat al DNA. Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat bugetul Primariei Pitesti cu 5 milioane euro.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, arestat pentru 30 de zile, dupa ce a incalcat regimul arestului la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a admis vineri propunerea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pus sub acuzare pentru coruptie. Procurorii au solicitat inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile fata de Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat obligatia stabilita de instanta de a nu lua legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

Tudor Pendiuc, arestat preventiv. in timp ce era in arest la domiciliu, a luat legatura cu o alta persoana cercetata in dosar

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor, care l-au acuzat pe edil ca, in timp ce era in arest la domiciliu, a luat.

DNA cere arestarea preventiva a primarului pitestean Tudor Pendiuc

DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, intrucat, in timp ce era in arest la domiciliu, a incalcat interdictiile si a luat legatura cu o persoana cercetata in dosarul de coruptie in care este si el acuzat.

DNA cere arestarea preventiva a lui Tudor Pendiuc, dupa ce acesta a comunicat cu un martor in dosar

DNA cere arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, dupa ce acesta ar fi luat legatura cu un martor in dosarul de coruptie in care este acuzat, in timp ce se afla in arest la domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )