Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Campania electorala este un joc. Toti candidatii mint (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Campania electorala este un joc. Toti candidatii mint (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca toti candidatii la alegerile prezidentiale mint pentru a castiga. Campania electorala este un joc. Vedem in fiecare. continuă pe B1

Radu Banciu: Nu am auzit inca din 1990 si pana astazi, niciun candidat care sa vorbeasca pentru forta activa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre promisiunile din campania electorala legate de pensii. Iohannis a latrat si el cum a vazut ca si altii o fa.

Radu Banciu: Pe Hrebenciuc il paste puscaria fara doar si poate

Pe Viorel Hrebenciuc il paste puscaria, sustine jurnalistul Radu Banciu, care este de parere ca Ilie Sarbu ar putea sa dea informatii procurorilor DNA. Hrebenciuc are trei dosare grele, e trecut de 60.

Ponta, despre demisia lui Hrebenciuc: Scoate justitia din campania electorala

Decizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament ii apartine acestuia si scoate justitia din campania electorala, sustine liderul PSD Victor Ponta. Este decizia domniei sale si este o decizie prin.

Ruperea unui afis electoral, singurul incident din campania electorala in Teleorman

Campania electorala decurge in Teleorman fara probleme, dupa cum a declarat Daniela Carmen Dan, prefectul judetului, in cadrul videoconferintei de astazi. Singurul incident electoral din judet a constat in ruperea unui afis electoral de catre un cetatean.

Artistii nu se mai imbogatesc din campania electorala

S-au dus vremurile cand artistii castigau sume fabuloase in doar cateva saptamani cantand in concerte organizate de diverse partide in campania electorala. In prezent, cantaretii consacrati sunt nevoiti sa isi castige banul de la nunti si evenimente in mall-uri.

Ponta, despre demisia lui Hrebenciuc: Justitia, scoasa afara din campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca decizia lui Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament scoate justitia din campania electorala.

Campania electorala le da speranta romanilor: acestia anticipeaza o crestere economica

Campania electorala ii face pe romani mai optimisti cu privire la performanta economica, acestia anticipand o usoara crestere a salarilor si a tarifelor, in contrast cu asteptarile celorlalti europeni.

Mircea Cosea, la Daily Income: Romania este un stat capturat. Valul de dosare din campania electorala, o reglare de conturi

Profesorul Mircea Cosea a afirmat, in editia de joi a emisiunii Daily Income, ca valul de dosare care marcheaza aceasta campanie electorala vine in urma unui mix de factori, printre care se numara si.

Subiectele Zilei: Un procuror DIICOT a fost retinut pentru ca a luat mita o oaie; Istoria alegerilor prezidentiale. 1990, Ion Iliescu si pacaleala democratiei originale; Cat vor plati romanii pentru campania electorala a lui Ponta?

Spaga: Contract de vanzare-cumparare pentru 12. 000 de hectare pe numele lui Andrei Hrebenciuc. Biroul lui Andrei Hrebenciuc 29 de ani). Are labele picioarelor retezate, este orb si surd, insa statul ii refuza pensia de handicap. Drama unui batran din Iasi. Intr-o Romanie in care.

CCR i-a respins cererea lui Funar. El isi dorea ca toti candidatii la Presedintie sa declare daca au fost sau nu OFITERI ACOPERITI

Decizia Curtii Constitutionale este definitiva. Motivarea solutiei va fi prezentata in cuprinsul hotararii care se va publica in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )