Libnet.ro
UNICEF

08:00

Radu Banciu: Copiii romani, printre cei mai fericiti in lume, dar si penultimii la citire si matematica. Acolo unde mizeria e cat casa si prostia a umplut tot vazduhul, acolo fericirea e pura (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Copiii romani, printre cei mai fericiti in lume, dar si penultimii la citire si matematica. Acolo unde mizeria e cat casa si prostia a umplut tot vazduhul, acolo fericirea e pura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un studiu UNICEF potrivit caruia 85% dintre copiii romani cu varste de 15 ani sunt multumiti de viata lor. Asta ne plaseaza pe locul. continuă pe B1

Radu Banciu: Am anuntat cu o zi mai devreme, cum am facut si cu data localelor alegeri parlamentare pe 6 decembrie, de Mos Nicolae. Pentru cei care le vor mai apuca (VIDEO)

Radu Banciu a amintit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca a anuntat ca 27 septembrie va fi data alegerilor locale, inainte ca acest lucru sa fie anuntat oficial. La fel s-a.

Radu Banciu, dupa excluderile din PSD: Au fugit in munti, nimeni nu va mai auzi niciodata de ei. Carmen Dan, absenta la intalnirea cu istoria, mai are, totusi, o sansa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cele patru excluderidecise de conducerea PSD ca urmare a faptului ca mai multi parlamentari social-democrati au lipsit de.

Radu Banciu a desfiintat un politician roman. Ce i-a transmis, in direct la TV

Radu Banciu a desfiintat-o, in direct, la TV, pe o politiciana care ravneste la o mare primarie. Jurnalistul i-a adresat cateva ironii candidatei USR-PLUS. Mai multe detalii, in continuare. Radu Banciu sterge pe jos cu o politiciana Jurnalistul Radu Banciu a criticat-o dur, in direct, la B1, pe candidata USR-PLUS la Primaria Iasi, Cosette Chichirau.

Radu Banciu, despre stimulentul propus de PSD pentru profesori: Ca si cum Romania ar merge la stanta in fiecare saptamana, la ordinul sefilor sai analfabeti, sa mai scoata niste bani (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, proiectul de lege depus de PSD la Parlament, care prevede acordarea unuiun stimulent de risc de 2. 000 de lei lunar, pe.

Radu Banciu, despre infrastructura: Nu e timp pentru asa ceva, intai promisiunile electorate. Veti primi la promisiuni pana n-o sa mai puteti duce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Autostrada Unirii, metroul din Drumul Taberei si despre calea ferata care ar trebui sa lege Gara de Nord de Otopeni. Jurnalistul.

Radu Banciu: in lumea buna se insista pe reluarea scolilor. Ar fi bine, totusi, ca sa n-ajunga Universul in situatia in care sa il puna pe unul ca Mitraliera sa traga definitiv obloanele acestui mapamond (VIDEO)

Radu Banciu sustine ca la nivel mondial se insista pe redeschiderea scolilor, oferind drept exemplu situatia economiei, care daca ar fi lasata sa astepte Covidul, s-ar dezumfla definitiv. in editia de.

Radu Banciu: Situatia politica e de ridicolul de Caragiale absolut autentic. Si noi ne pregatim sa-i votam pe idiotii astia. E inacceptabil (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, ca PNL nu a fost pregatit pentru guvernare, nu a avut proiecte si doar a urmarit sa obtina alegerile anticipate. De partea cealalta,.

Radu Banciu: Liviu Dragnea cica ar duce-o ca un pasa la Rahova. Cum o fi sa cobori in pivinta neamului si sa ti se spuna dintr-odata ca trebuie sa porti masca? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia lui Liviu Dragnea, care le-a cerut judecatorilor sa ii permita sa munceasca. Jurnalistul a amintit si de te.

Radu Banciu: intre holera si ciuma, bine e sa n-alegi pe nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca esecul demersului PSD de a da jos Guvernul PNL prin motiune de cenzura e o veste buna si o veste proasta in acelasi timp. Buna.

Radu Banciu: Cosette Chichirau, cu nume de Chirita in Balon, macar a fost sincera desi eu cred ca e si un pic de prostie acolo. I-a anuntat pe ieseni ca lipsa autostrazii nu conteaza (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, mesajul controversat transmis deCosette Chichirau, candidata USR-PLUS la Primaria Iasi, care afirmase anterior ca lipsa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )