Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: Un cui cumparat in Romania e de trei ori mai scump decat in China (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Un cui cumparat in Romania e de trei ori mai scump decat in China (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre un om de afaceri din Craiova care a importat peste 7. 500 crucifixuri, fara a le declara la vama. Un om de a. continuă pe B1

Radu Banciu, sfaturi pentru casnicia Nicoletei Luciu: Sa fie atenta sa nu mai faca vreo 4 copii. Romantismul trebuie cu pixul in mana

Jurnalistul Radu Banciu i-a dat cateva sfaturi Nicoletei Luciu, dupa ce aceasta a declarat ca are are parte de momente romantice cu sotul ei doar dupa ora 20:00, din cauza celor patru copii care le ocupa tot.

Radu Banciu: Politicienii fura cu o nemernicie de nu incape in cuvinte (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, ca politicienii fura de sting. Peste tot, in toate judetele, toti oamenii politici fura de sting, a.

Nuclearelectrica isi bugeteaza un profit de 16 ori mai mic in 2014

Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din Romania, a bugetat pentru acest an un profit net de doar de 27,9 milioane lei 6,2 milioane de euro), de 16,3 ori mai mic fata de castigul de 456,7 milioane de lei din 2013,.

Nuclearelectrica in 2014: Profit net estimat de 16 ori mai slab decat in 2013 din cauza pretului mic la energie si a unei taxe pe stalp de 102 milioane de lei

Nuclearelectrica estimeaza rezultate mult mai slabe in 2014 fata de 2013. Potrivit proiectului de buget pe 2014 care va fi discutat in sedinta AGA din 11 martie, profitul net va fi de doar 27,9 milioane de lei fata de 456,7 milioane de lei in 2013, adica de circa 16 ori mai mic. Veniturile vor fi de doar 1,8 miliarde de lei fata de 2,3 miliarde lei in 2013, in conditiile in care Nuclearelectrica este nevoita sa vanda o mare parte din energie la un pret reglementat mult sub cel de pe piata. Pe de alta parte, cresc cheltuielile cu taxele si impozitele. Nuclearelectrica va fi nevoita sa plateasca la acest capitol cu 102 milioane de lei mai mult decat in 2013 din cauza taxei pe stalp introduse recent de Guvern.

Land Rover: Noul Defender s-ar putea sa nu placa tradionalistilor, dar vrem sa vindem de 5 ori mai multe exemplare

Noua generatie a masinii off-road Land Rover Defender va fi radical schimbata si va avea ca tinta in principal clienti noi, iar asta s-ar putea sa nu placa traditionalistilor, insa scopul companiei este sa vanda de cinci ori mai multe masini Defender decat pana acum, crestere de la 20. 000 unitati/an la 100. 000, a declarat directorul de design al Land Rover, Gerry McGovern.

Iranul a dezvoltat o centrifuga pentru purificarea uraniului de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta

Iranul a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou tip de centrifuga pentru purificarea uraniului, de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta, informeaza AFP. in urma semnarii acordului de la Geneva,.

Astra Asigurari: Suntem o companie solida. La sfarsitul anului 2013, indicatorii de lichiditate si solvabilitate vor fi de peste doua ori mai mari decat minimul legal

Astra Asigurari a transmis duminica un comunicat in care subliniaza ca este o companie solida, care isi respecta clientii si partenerii de afaceri. In acest sens, asiguratorul sustine ca principalii indicatori de lichiditate si solvabilitate se vor situa la un nivel de peste doua ori mai mare decat minimul legal, dupa prezentarea rezultatelor financiare consolidate la 31. 2013 si ca va avea cel mai mare capital social din piata romaneasca de asigurari - 436. 517 lei.

In ianuarie, inmatricularile de masini second-hand au fost de trei ori peste cele de masini noi

Anul a ibceput modest pentru piata auto, inmatricularile de masini noi atingand un nivel de circa 5. 100 de unitati, in timp ce la second-hand a fost o scadere de 14%, pana la aproximativ 15. 500 unitati, arata datele Politiei. Reinmatricularile au crescut cu aproximativ 15%, iar cel mai cautat model a fost berlina Logan, cu aproape 20% din piata. Ford B-MAX de Craiova si-a gasit 14 clienti.

JO 2022: Oslo, unul dintre orasele candidate, va cheltui de zece ori mai putin ca Rusia.

Norvegia, tara candidata la organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022, si-a luat angajamentul, in fata poporului norvegian, ca nu va cheltui mai mult de 6 miliarde de dolari pentru organizarea competitiei, avand in vedere ca multe dintre facilitati exista deja. Eli Grimsby, cel care coordoneaza proiectul candidaturii orasului Oslo la J. 2022, a declarat ca bugetul stabilit pentru organizarea acestei competitii va fi de 3,4 miliarde de dolari. In plus vor mai fi alte cheltuieli de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )