Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu: Deocamdata, Romania a consemnat doua decese in urma amenzilor date de Politie. Statul a fost partas la aceasta bascalie generala, in care oamenii au fost pur si simplu schingiuiti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Deocamdata, Romania a consemnat doua decese in urma amenzilor date de Politie. Statul a fost partas la aceasta bascalie generala, in care oamenii au fost pur si simplu schingiuiti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca judecatorii Curtii Constitutionale ar putea declara neconstitutionala starea de urgenta decretata in Romania pe 16. continuă pe B1

Radu Banciu, despre multele amenzi date de politisti: E o prigoana a unora care au niste drepturi si tu nu le ai. Ar trebui sa le ai si tu, dar pe tine nu te apara nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea Lui Banciu, cum a ajuns sa fie amendat pentru ca, cica, ar fi incalcat prevederile Ordonantelor Militare. Acesta a citit plicul venit de la.

Radu Banciu, dupa ce a fost amendat cu 10.000 de lei cand se intorcea de la serviciu: Un text scris cam de un copil intre clasa a II-a si a III-a

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cum a fost amendat cu 10. 000 de lei, in noaptea de 8 aprilie, cand se intorcea la serviciu. Realizatorul a explicat ca, desi nu.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte 30 decese raportate miercuri Bilantul a ajuns la 693

Alte 30 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate miercuri. Bilantul a ajuns astfel la 693. Sapte dintre pacientii decedati erau din Suceava, iar printre acestia se afla doua persoane cu etilism cronic si un barbat de 53 de ani fara alte afectiuni.

Alte doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 85 ani din Chisinau si un barbat de 51 ani din Tiraspol au murit miercuri, 29 aprilie, dupa ce au fost contaminati cu noul coronavirus. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 111 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in nouasprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

inca doua decese in R. Moldova cauzate de COVID-19

Un barbat de 82 de ani din Chisinau si o femeie in varsta de 79 ani din Ocnita au pierdut lupta cu noul coronavirus. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 109 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in optsprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

Romania: 13 noi decese inregistrate 663 de decese de la inceputul pandemiei

Autoritatile au anuntat 13 noi decese, numarul raportat pentru marti fiind de 17 decese. S-au inregistrat 663 de cazuri in total de la inceputul pandemiei. Numarul de cazuri confirmate de coronavirus din Romania a ajuns marti la 11. 616, dupa raportarea a 277 cazuri noi.

Coronavirus in Romania: inca 11 decese, bilantul ajunge la 619

Inca 11 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate duminica seara. Bilantul ajunge astfel la 619. Este vorba despre pacienti cu varste intre 37 si 89 de ani, doi dintre ei murind la Spitalul Judetean Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )