Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aducerea in tara, din Madagascar,a lui Radu Mazare. Romania are sef de trib, nu Madagascarul. Ei au o istorie. continuă pe B1

Totul despre aducerea lui Mazare in tara: Cand va ajunge fostul primar al Constantei din Madagascar (VIDEO)

Dupa un an si jumatate de relaxare pe plaje exotice, Radu Mazare va fi adus in Romania, sub escorta, pentru a-si executa pedeapsa de 9 ani si 10 luni de inchisoare. Zborul va fi cu escala la Paris, iar pe.

Radu Banciu: Nimeni n-ar trebui sa obtina niciun vot de la nimeni! N-avem infrastructura, n-avem invatamant, n-avem sanatate, n-avem justitie, n-avem mediu. Mergem sa-i votam a o mia oara pe aceiasi cretini? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia dezastruoasa in care se gaseste Romania, din cauza politicienilor, dar si a celor care i-au.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea in tara a fostului primar: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )