Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Banciu, despre bubuitura puternica de la Galati neexplicata de autoritatile: Si mineriadele, Revolutia si lovitura de stat au ramas fara explicatii

B1 B1,
Radu Banciu, despre bubuitura puternica de la Galati neexplicata de autoritatile: Si mineriadele, Revolutia si lovitura de stat au ramas fara explicatii

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu bubuitura puternica auzita deasupra oraselor Galati si Braila, bubuitura care a ramas fara nicio explicatie din partea. continuă pe B1

Radu Banciu, despre persoanele care ajung in functiile de conducere: Astea nu sunt functii pentru toata lumea. Nu sunt pentru faptul ca esti baiat bun (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul premier al Frantei si in acest context a vorbit despre ce fel de persoane crede el ca trebuie sa ajunga in.

Bubuitura puternica in Galati si Braila: Eveniment inexplicabil care s-a simtit la o distanta de 30 de kilometri

O bubuitura puternica a zguduit marti orasul Galati. Evenimentul inexplicabil a avut loc la ora 16. 50 si s-a resimtit si la o distanta de 30 de kilometri de oras, potrivit Viata-libera. Bubuitura s-a.

Bubuitura puternica in Galati: Eveniment inexplicabil care s-a simtit si la 30 de kilometri de oras

O bubuitura puternica a zguduit marti orasul Galati. Evenimentul inexplicabil a avut loc la ora 16. 50 si s-a resimtit si la o distanta de 30 de kilometri de oras. Stire in curs de.

Radu Banciu: Eurovision e un concurs pentru fraieri, pentru prostanaci (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre editia din acest an a concursului Eurovision. Eurovisionul iar s-a terminat in coada de peste.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )