Libnet.ro
UNICEF

23:31

Radu Banciu, despre cadourile pe care Sebastian Ghita sustine ca le-a primit de la Kovesi: Decat sa ii dea o Biblie omului mai bine ii aduci cate o bufnita pe fiecare deget (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cadourile pe care Sebastian Ghita sustine ca le-a primit de la Kovesi: Decat sa ii dea o Biblie omului mai bine ii aduci cate o bufnita pe fiecare deget (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sebastian Ghita care s-a prezentat la sediul DNA cu doua bufnite despre care afirma ca le-a primit cadou de la Laura. continuă pe B1

Radu Banciu, despre cadourile pe care Sebastian Ghita sustine ca le-a primit de la Kovesi: Decat sa ii da o Biblie omului mai bine ii aduci cate o bufnita pe fiecare deget (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sebastian Ghita care s-a prezentat la sediul DNA cu doua bufnite despre care afirma ca le-a primit cadou de la Laura.

Este o rusine sa spui ca PNL de astazi este mai puternic ca oricand. Radu Banciu, despre afirmatiile lui Quintus: O ipocrizie monumentala. Probabil ca la 99 de ani te paraseste curajul si memoria (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emsiunii Lumea lui Banciu declaratia controversata a seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care a afirmat cu tarie ca PNL este mai.

Radu Banciu, despre Denise Rifai si Simona Gherghe: Una vrea sa se vada la televizor, iar cealalta mai bine jupuia jderi la drumul mare si apoi ii vindea in targ. Era mai onorabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre cum vrea Alina Gorghiu sa se prezinte PNL la alegerile parlamentare din toamna. Cu Denise Rifai si Simona Gherghe, afirma.

Radu Banciu, catre pelerinii care nu ajung la Iasi: Exista si moastele lui Ion Iliescu, un miracol viu acceptat de BOR. Pot fi pupate usor, se ajunge cu troleibuzul (VIDEO)

A inceput pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, moment marcat si de Radu Banciu in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu. Jurnalistul a vorbit despre transportul de lux oferit de ev.

Radu Banciu, despre ce inseamna calitatea in viziunea Laurei Chiriac: Ea il prefera pe Diacomatu lui Dominique Strauss Kahn (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu foarte fragedele declaratii ale Laurei Chiriac, conform careia o candidatura la alegerile parlamentare nu ar.

Radu Banciu, despre prima zi a Elenei Udrea la Cluj: Nu se vede in fotografie cat de scurta era fusta (VIDEO)

Elena Udrea a fost subiectul central al jurnalistului Radu Banciu, duminica seara. Fostul ministru a ajuns la Cluj, acolo unde studiaza teologia, si nu a ratat ocazia de a scrie primele impresii despre viata de.

Radu Banciu, despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate, sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul electoral prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul PSD.

Radu Banciu, despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea: Din pacate sunt doar niste promisiuni. 102 taxe sterse dintr-o data. Dar de ce le plateam pana acum?

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre programul de guvernare prezentat de Liviu Dragnea. Desi campania electorala nu a inceput inca, liderul.

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Sebastian Ghita, la DIICOT. El sustine ca a fost audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA: Probabil procurorii verifica daca acea adresa secreta a lui Kovesi, cucuveauamov@gmail.com, a fost sparta de cei de la Black Cube/ DIICOT neaga ca l

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat luni seara la sediul DIICOT, el declarand jurnalistilor ca urmeaza sa fie audiat ca martor in dosarul privind spionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in care este anchetata agentia israeliana Black Cube. Ghita a sustinut ca procurorii vor sa afle daca adresa de email cucuveauamov@gmail. com, despre care deputatul spune ca ii apartine lui Kovesi, a fost sparta de cei de la Black Cube, iar acestia au putut afla astfel informatii secrete ale statului roman, ale DNA si ale lui Kovesi. 30: DIICOT neaga ca l-a audiat luni pe Ghita in dosarul Black Cube: Adresa de email pe care o invoca nu face obiectul dosarului nostruUPDATE 19. 10: La plecarea de la DIICOT, Sebastian Ghita a refuzat sa confirme ca ar fi denuntator in dosarul Black Cube. 50: Potrivit unor surse judiciare citate de Digi24, prezenta lui Ghita la DIICOT este urmarea unui denunt pe care acesta l-a facut acum cateva luni in dosarul Black Cube si nu are nicio legatura cu dezvalurile recente despre sefa DNA. Ca urmare a acestui denunt, Ghita a fost audiat in urma cu cateva saptamani, iar astazi a cerut sa fie audiat din nou, pentru a face unele precizari.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )