Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu, despre calatoria lui Iohannis cu trenul: S-au facut pregatiri ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre calatoria lui Iohannis cu trenul: S-au facut pregatiri ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu calatoria efectuata de presedintele Klaus Iohannis cu trenul la Ploiesti, unde a participat la o conferinta. Presedintele. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea a iesit de la DNA ca Ceausescu din TAB la Revolutie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ultimele evenimente din dosarul Tel Drum in care este urmarit penal Liviu Dragnea, liderul PSD fiind chemat in.

Radu Banciu: PSD o sa dea un comunicat in care o sa spuna ca tot mapamondul e impotriva lui Dragnea, iar pensionarii, pacalitii, manipulatii trebuie sa-l apere cu cratite, cu ibricul, cu batatorul de covoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia PSD de a adopta o rezolutie in care acuza existenta unui stat.

Radu Banciu: Cum sa mai vorbesti tu de stat paralel cand tu practic sustii coruptia pe fata? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu votul din Senat prin care a fost respins proiectul de interzice a particarii in alegerile prezidentiale a celor care au.

Ce spune al doilea om in stat despre suspendarea presedintelui Iohannis

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare, a precizat miercuri seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. intrebat, la Parlament, daca aceasta tema se.

Tariceanu vorbeste despre SUSPENDAREA lui Iohannis!

In ultimele zile au aparut tot mai multe zvonuri despre discutii care ar avea loc in interiorul coalitiei PSD-ALDE pentru inceperea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )