Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Banciu, despre cererea unui academician de schimbare a imnului si a Zilei Nationale: Asta cu petrecerile si cu tambalul sau cu manelele sunt altceva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cererea unui academician de schimbare a imnului si a Zilei Nationale: Asta cu petrecerile si cu tambalul sau cu manelele sunt altceva (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu cererea unui academician de la Cluj de schimbare a imnului national, pe motiv ca e prea trist, si a Zilei Nationale. Un. continuă pe B1

Acum aflam de fapt ca seful statului era un om de afaceri. Radu Banciu, despre casa pierduta de presedinte: Giovanni Becali si Klaus Iohannis sunt pe picior de egalitate pentru ca amandoi traiau din aceleasi furtisaguri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre procesul pierdut definitiv de presedinte Klaus Iohannis privind casa din centrul Sibiului. Pierde asadar Klaus Iohannis,.

Sarbatoritul zilei de 21 februarie, presedintele din Zimbabwe. Radu Banciu: O sa vedeti ca singurul om nemuritor de pe planeta este Robert Mugabe (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre sarbatoritul zilei de 21 februarie, Robert Mugabe, presedintele din Zimbabwe, care se afla in fruntea statului africa si la.

Radu Banciu: Am facut si noi o cercetare - Averea femeilor din lumea politica! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre averile sotiilor de premieri. Averea femeilor din lumea politica. Am facut si noi o cercetare. Daciana.

Mortul zilei: Vitali Ciurkin, ambasadorul rus la ONU. Radu Banciu: Vom auzi toate tipurile de scenarii, este moartea ideala pentru a despica firul in patru (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu subiectul mortii ambasadorului rus la ONU, Vitali Ciurkin, care a decedat luni dimineata in Statele Unite cu doar o zi inainte.

Se schimba IMNUL NATIONAL? Solicitare FARA PRECEDENT a unui academician: Inspira tristete si insulta neamul romanesc

Un academician clujean vrea sa schimbe imnul. Adrian Toader a realizat trei variante de imn si solicita Guvernului, Parlamentului si Presedintiei realizarea unor comisii pentru a inlocui imnul de stat al .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )