Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o lupta de jocuri intre ei, oamenii sunt ignorati in totalitate. Asta este doar inceputul (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o lupta de jocuri intre ei, oamenii sunt ignorati in totalitate. Asta este doar inceputul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul care a avut loc in Senat in timpul sedinta in care urma sa se voteze noi modificari la. continuă pe B1

Radu Banciu: Toti nelegiuitii care ne conduc au avut un moment de soc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio tara din lume nu si-a batut joc in asemenea hal de un om important(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre funeraliile impresionante ale Regelui Mihai, precizand ca acesta trebuie primit in Romania asa.

Radu Banciu: Germenelepopularitatii monarhiei le-a emotionat un pic pe aceste cozi de topor de la guvernare. PSD-ul ar fi putut sa faca un referendum atunci cand Regele Mihai era in viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintel executiv al PSD, Nicolae Badalau, a sustinut ca sociali-democratii se gandesc sa ia.

Radu Banciu: La MOARTEA lui Ion ILIESCU o sa fie foarte MULTI ROMANI prezenti, unii ca sa se ASIGURE ca A MURIT (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ceremoniile funerare ce au avut loc in tara la moartea Regelui Mihai. Ne apropriem de finalul anului cu aceasta.

Ministrul Fericirii din India este cautat de autoritati fiind acuzat de crima

Lal Singh Arya, cel care conduce Ministerul Fericirii din India este cautat de autoritatile indiene fiind acuzat de crima. Barbatul a disparut de la domiciuliul sau saptamana trecuta, scrie.

Robert Turcescu: Ce secret despre mitingul din Bucurestii lui 89 a dus cu el in mormant Sergiu Nicolaescu? (VIDEO)

Robert Turcescu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pune gaz pe focul eternelor discutii privind evenimentele din decembrie 1989. Astfel, Turcescu ne pune la dispozitie inregistrarea unui interviu pe.

INCREDIBIL: Craciunul interzis in orasul natal al lui Iisus. Primarul musulman din Nazaret este de neclintit

Situatie greu de imaginat in Israel. Festivalul anual si piata de Craciun din orasul Nazaret au fost interzise de primarul musulman, Ali Salam. |Acesta a motivat decizia ca o reactie la recunoasterea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )