Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde Romania: Te duci sa ii prinzi pe toti, vezi ca vine oceanul in fata, o iei inainte. Telefonul sa il tii bine sa nu iti cada si mergi inainte (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde Romania: Te duci sa ii prinzi pe toti, vezi ca vine oceanul in fata, o iei inainte. Telefonul sa il tii bine sa nu iti cada si mergi inainte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si isteria care a cuprins o lume intreaga din pricina. continuă pe B1

Radu Banciu, despre atacul lui Vanghelie la adresa lui Oprea: Vorbim despre politica facuta la carciuma. in Romania, acolo se face politica (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si atacul lansat de catre Marian Vanghelie la adresa lui Gabriel.

Radu Banciu, despre pretul transportului public din Pitesti: Noi am luat la rand aici practic orasele importante din centrul si rasaritul Europei si asa ceva nu se intalneste nicaieri(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Pitestiul are cel mai scump tranport public din centrul si estul Europei. Avem un subiect care ne.

Schimb dur de replici intre Marina Almasan si Radu Banciu in scandalul cremelor din TVR: A luat-o razna si Marina!, un misogin

Realizatoarea de televiziune Marina Almasan ii da replica lui Radu Banciu dupa ce prezentatorul B1 TV a abordat noul scandal din jurul Televiziunii Romane, privind modul in care sunt cheltuiti banii de catre institutie, si a ironizat-o pe vedeta TVR.

Lovitura totala pentru Radu Banciu. Ce a aflat acesta acum putin timp

Radu Banciu primeste un raspuns dur dupa ce a dat de pamant cu realizatoarea TVR Marina Almasan. Aceasta ii raspunde ferm si la obiect. Vreau insa sa-ti transmit, cu.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )