Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Banciu, despre dosarul Revolutiei: Eu nu am auzit pana acum ca acest imputit de Ion Iliescu sa vina si sa dea un nume (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre dosarul Revolutiei: Eu nu am auzit pana acum ca acest imputit de Ion Iliescu sa vina si sa dea un nume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu extinderea urmarii penale pe numele lui Ion Iliescu in dosarul Revolutiei. L-ati vazut astazi pe Iliescu la Parchetul General cu parul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Elena Udrea: Cum este posibil ca o doamna care nu a fost judecata definitiv in tara sa sa primeasca statut de refugiat politic intr-o tara care nu-i cunoaste trecutul politic? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbi in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Elena Udrea a confirmat ca a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica. Nu avem o explicatie,.

Radu Banciu: Pacat ca Ionela Prodan a trebuit sa traiasca in aceasta lume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu decesul cantaretei de muzica populara Ionela Prodan. S-a prapadit cantareata de muzica populara Ionela Prodan, la varsta de.

Parchetul General, anunt dupa audierea lui Ion Iliescu: Ce au hotarat procurorii militari cu privire la dosarul Revolutiei

Parchetul General a anuntat marti, dupa ce Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Revolutiei ca s-a exitins urmarirea penala in cazul fostului presedinte pentru infractiuni contra umanitatii, potrivit unui.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei. A fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, scrie.

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei(VIDEO)

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei. Fostul presedinte s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, acolo unde procurorii l-au anuntat oficial ca este urmarit penal in acest dosar.

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns la Parchetul General, unde i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns, in aceasta dimineata, la Parchetul instantei supreme, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, citat in dosarul Revolutiei. Fostul presedinte al Romaniei a ajuns la Parchetul General

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns marti dimineata la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Fostul presedinte Ion Iliescu, pus sub acuzare in Dosarul Revolutiei

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, asteptat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala

Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, audiat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala (VIDEO)

UPDATE: Fostul presedinte a ajuns la Parchetul General in jurul orei 9 si nu a vrut sa faca nicio declarati in fata jurnalistilor. Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )