Libnet.ro
UNICEF

14:00

Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre incercarea lui Serban Nicolae (PSD) de a scapa de puscarie condamnatii pentru coruptie: E o sfidare la adresa natiunii romane cum nu am mai pomenit! Incredibil! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentul depus de Serban Nicolae PSD) la proiectul legii gratierii, potrivit caruia vor fi gratiati inclusiv cei. continuă pe B1

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru ca nu este un semnal ca PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PNL, in conditiile in care liberalii au programat pentru luna iunie congresul in care.

O noua propunere controversata a pesedistului Serban Nicolae. Cum incearca seful Comisiei Juridice sa-i gratieze pe corupti

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae PSD) a pregatit o serie de amendamente la legea gratierii, reluand o serie de prevederi controversate din proiectul initial al Guvernului.

Cum incearca seful Comisiei Juridice, pesedistul Serban Nicolae, gratierea coruptilor

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae PSD) a pregatit o serie de amendamente la legea gratierii, reluand o serie de prevederi controversate din proiectul initial al Guvernului.

VIDEO Ironiile lui Serban Nicolae. Cum i-a certat senatorul PSD pe jurnalistii care au cerut explicatii despre legea gratierii

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, autorul mai multor amendamente controversate privind legea gratierii, i-a ironizat, luni seara, pe jurnalistii care au cerut explicatii privind demersul sau.

PSD pregateste gratierea vinovatilor pentru coruptie. Serban Nicolae a depus un amendament prin care condamnatii pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu pot fi gratiati

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei juridice, a transmis colegilor din comisie amendamentele pe care le va depune marti la proiectul legii gratierii. Unul dintre acestea prevede.

PSD gratiaza coruptia. Cum modifica Serban Nicolae legea gratierii

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae a transmis colegilor sai din Comisia juridica amendamentele pe care le va depune marti la proiectul legii gratierii, iar unul dinte acestea prevede faptul ca se gratiaza si cei condamnati pentru infractiuni de coruptie, inclusiv luare de mita, dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu.

DOCUMENT PSD pregateste gratierea coruptiei: Serban Nicolae a depus un amendament prin care condamnatii pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu pot fi gratiati

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae, care este si presedinte al Comisiei Juridice, a transmis colegilor sai din comisie amendamentele pe care le va depune marti la proiectul legii gratierii, iar unul dintre acestea prevede faptul ca se gratiaza si cei condamnati pentru infractiuni de coruptie, inclusiv luare de mita, dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, potrivit documentului obtinut de HotNews. ro.

Serban Nicolae vrea sa suspende pentru o luna aproape tot Codul Penal

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei juridice, le-a transmis colegilor din comisie o serie de amendamente pe care le-a depus la proiectul legii gratierii. Unul dintre acestea prevede.

Serban Nicolae, reactii uluitoare pe tema posibilei gratieri a coruptilor: I-a ironizat pe jurnalisti si a sustinut ca protestele sunt o uriasa manipulare. intrebat daca n-ar trebui consultata si societatea, el a izbucnit in ras (VIDEO)

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD si presedintele Comisiei juridice, a depus un amendament la proiectul legii gratierii care prevede gratierea celor condamnati pentru fapte de coruptie, inclusiv luare de.

Prima editie Unspe Metri |Radu Banciu: Avem cel mai echilibrat campionat din Europa, desi, pana acum, probabil ca a fost mai degraba o turca vesela (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat, in prima editie a emisiunii Unspe Metri, despre clasamentul Ligii 1 dupa disputarea celor 26 de etape, dar si despre clasamentul de intrare in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )