Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu, despre investitiile fostului ministru Elena Udrea: Mai bine s-ar fi dus pe Marte cu asta al iei, ca poate acolo faceau impresie mai buna (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre investitiile fostului ministru Elena Udrea: Mai bine s-ar fi dus pe Marte cu asta al iei, ca poate acolo faceau impresie mai buna (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile Elenei Udrea la Cabinetul Ciolos. Jurnalistul ii reaminteste fostului ministru ca viziunea sa cu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre suspiciunea de plagiat in cazul Kovesi: Cand ma uit la iubitul ei in reclamele in care e imbracat in pijama de detinut, nu cred ca e o asa mare studiosenie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la suspiciunile de plagiat ale sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu cred ca.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Palarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Spalarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Radu Banciu, despre dosarul Microsoft: Pescariu este unul dintre cei mai obscuri jucatori de tenis. El a si turnat extraordinar de mult. Atat de mult incat scapa basma curata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre afirmatiile lui Traian Basescu despre afacerea Microsoft, care, in opinia sa, este una profund acoperita de statul roman, care nu vrea sa.

Domnul Orban, sa stiti ca si Romaniei i-ar sta bine fara unguri! Radu Banciu, despre referendumul pe tema refugiatilor din Ungaria: Arabii, in Siria si Palentina, dumneavoastra in Ungaria si noi aici. Da? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, referendumul din Ungaria cu privire la refugiati. Jurnalistul ii aminteste lui Viktor Orban ca poporul maghiar este unul de refugiati, venit in Europa.

FOTO Cum a tocat 800.000 de euro fostul ministru Elena Udrea pentru un port de ambarcatiuni la care acosteaza sapte barci private

Investitia a fost facuta la Galati, in apropiere de trecerea Bac peste Dunare, fiind prezentata la inaugurarea din 2009 ca o adevarata minune turistica. Ulterior, totul s-a degradat continuu, doar sapte barci private au inchiriat acostamente, iar Primaria Galati a pierdut 100. 000 de euro din exploatarea investitiei.

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Fostul ministru Elena Udrea a anuntat, ieri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Preacucernica Elena Udrea si-a gasit iubit. Radu Banciu: Lipoveanul cu mana cat toate capacele de WC o va invineti (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de miercuri despre schimbarile din viata Elenei Udrea: despartirea de PMP, apropierea de teologie si noua sa cucerire. Jurnalistul nu vede cu ochi buni iubirea fostului.

Radu Banciu: Ati inceput modest, doamna Udrea, in noua dvs viata, desi anuntaserati cu surle si trambite ca veti studia la Teologie, ca veti sta in camin (VIDEO)

Marea absenta la deschiderea anului universitar, luni, la Facultatea de Teologie din Cluj a fost tocmai Elena Udrea. Fostul ministru pornise cu avant in ale Domnului, dar credinta s-a mai pierdut putin de.

Elena Udrea are un iubit tanar manechin plin de muschi? FOTO

Elena Udrea iubeste din nou. La trei ani de la divortul de Dorin Cocos, fostul ministru are, se pare, o relatie cu un tanar manechin, plin de muschi, cu care si-a petrecut si vacanta la mare. Iata cum arata alesul ei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )