Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre plecarile din PSD: S-au saturat de Liviu Dragnea cand au vazut ca nu mai pot inhata mare lucru (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre plecarile din PSD: S-au saturat de Liviu Dragnea cand au vazut ca nu mai pot inhata mare lucru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre parlamentarii care au plecat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. Victor Ponta a pus. continuă pe B1

Radu Banciu, despre plecarile din PSD: S-au saturat de Liviu Dragnea cand au vazut ca nu mai pot inhata mare lucru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre parlamentarii care au plecat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. Victor Ponta a pus.

Titus Corlatean, declaratie surprinzatoare despre plecarile din PSD

Senatorul PSD Titus Corlatean a comentat, luni, la Punctul de intalnire, plecarile importante din PSD catre partidul fostului lider socia-democat Victor Ponta. Nu ma veti auzi condamnand cu manie.

Chirica, despre plecarile din PSD: Era prognozabil. Ponta va reusi sa distruga suprematia lui Dragnea. Dragnea fara Parlament e ca roata fara spita

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit joi despre demisia din PSD a lui Nicolae Banicioiu si despre alaturarea acestuia la formatiunea Pro Romania a lui Victor Ponta, declarand ca nu este surprins, fiind multe nemultumiri in partid la adresa lui Liviu Dragnea. Chirica a mai precizat ca Victor Ponta va reusi sa distruga suprematia lui Dragnea, subliniind totodata ca liderul PSD fara Parlament, e ca roata fara spita.

Radu Banciu, despre mitingul PSD: Chiar asa mandrie e sa o ai pe doamna Dancila? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu decizia PSD de a organiza un miting de sustinere a premierului Viorica Dancila. Vom avea asadar zilele viitoare, ca mai este pana pe 9.

MARIAN OPRISAN, dezlantuit dupa plecarile din PSD: Merg pe mana tradatorilor! Unii nu au caracter

Organizatia PSD Vrancea, condusa de Marian Oprisan, reactioneaza dupa plecarile din partid, lansand acuzatii grave la adresa celor pe care ii catalogheaza drept tradatori la commanda Chiar in.

Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

Mihai Tudose a avut, vienri, o prima reactie, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ca urmeaza sa paraseasca PSD pentru a intra in partidul lui Victor Ponta. Nu am avut purtator de cuvant cand am.

Plecarile din PSD continua. Reactii n cascada ale social democratiilor dupa tradarea ratacitilor

Vicepresedintii si ministrii social-democrati reactioneaza dupa ce cinci parlamentari au demisionat din partid in decurs de o sapamana si si-au anuntat inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta. De altfel, la nivel neoficial sunt asteptate si alte demisii din PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Totodata, Opozitia a anuntat ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura in urmatoarea perioada. in acest context, liderii PSD strang randurile si transmit public ca partidul va rezista iar tradatorii nu vor reusi sa destabilizeze partidul si Guvernul.

Codrin Stefanescu, dupa dezertarile din PSD: Batalia cu astia de-abia a inceput!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dupa plecarile din ultimile zile din partid. Stefanescu spune ca nu doreste sa foloseasca termeni radicali despre colegii care au plecat la.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Acesti tradatori sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a impiedica indeplinirea programului de guvernare

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de onoare si de respect atat fata de cei care au votat PSD, cat si fata de colegi si ii numeste tradatori care vor sa impiedice cu orice pret indeplinirea programului de guvernare.

Victor Ponta a lamurit zvonurile privind plecarea lui Tudose din PSD: Ce a spus despre fostul premier

Victor Ponta a tinut sa lamureasca luni informatiilor conform carora Mihai Tudose va pleca din PSD si se va alatura partidului sau PRO Romania. Venirea lui Mihai Tudose era data ca sigura dupa ce Liviu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )