Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu, despre primul caz de ciuma bubonica din China: Sa speram totusi ca sunt un pic mai alertati chinezii, ca asa a fost si cu coronavirusul...

B1 B1,
Radu Banciu, despre primul caz de ciuma bubonica din China: Sa speram totusi ca sunt un pic mai alertati chinezii, ca asa a fost si cu coronavirusul...

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul de ciuma bubonica care a aparut intr-o provincie din China. Prezentatorul crede ca, de faptsunt mult mai multe. continuă pe B1

OMS sustine ca focarul de ciuma bubonica din China nu reprezinta un mare risc in acest moment

Un aparent focar de ciuma bubonica din China este bine gestionat si se crede ca nu reprezinta vreun mare risc, sustine un oficial din Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite.

Clubul Xanthi a inregistrat primul caz pozitiv la coronavirus din campionatul Greciei

Superliga elena de fotbal a inregistrat primul caz de contaminare cu Covid-19, descoperit la clubul Xanthi FC, a anuntat vineri Liga greceasca de fotbal, citata de AFP.

Alerta sanitara in China dupa ce a fost descoperit un focar de ciuma bubonica

Autoritatile din China au intensificat masurile de protectie sanitara dupa ce un oras din regiunea autonoma a Mongolieia confirmat un caz de ciuma bubonica. Ciuma bubonica poate fi mortala, dar poate fi.

Rusia ia masuri impotriva vanatorii de marmote, dupa ce China si Mongolia au raportat posibile cazuri de ciuma bubonica

Rusia a anuntat luni ca a creat patrule pentru a opri oamenii sa vaneze marmote in apropiere de granita cu China si Mongolia, dupa ce aceste tari au raportat posibile cazuri de ciuma bubonica, boala care poate fi transmisa de animale, transmite Reuters, citata de news. ro. Autoritatile din Bayan Nur, un oras din regiunea chineza Mongolia Interioara, a emis duminica un avertisment, dupa ce un spital a raportat un caz suspect al acestei boli mortale. Regiunea chineza a interzis vanarea si consumarea rozatoarelor mari si a cerut populatiei sa raporteze orice cazuri suspecte, precum si orice marmota bolnava sau moarta.

Cum se transmite ciuma bubonica, boala care a produs o alerta sanitara in China

Un caz suspect de ciuma bubonica a fost raportat autoritatilor chineze, conform BbcNews.

China emite alerta pentru ciuma bubonica si interzice consumul unor animale considerate riscante

Autoritatile chineze au emis un avertisment cu privire la ciuma bubonica si au interzis consumul anumitor animale dupa ce un caz suspect a fost raportat intr-un spital dintr-o regiune nordica, scrie The New Daily, potrivit Mediafax. Cunoscuta sub numele de Moartea Neagra a Evului Mediu, boala este foarte infectioasa si deseori raspandita de purici. Alerta vine la o zi dupa ce un spital a raportat cazul unui pacient care a testat pozitiv pentru aceasta boala.

Cea mai crunta boala medievala a revenit in actualitate: alerta pentru ciuma bubonica, emisa

Desi ai putea asocia ciuma bubonica cu cea mai intunecata perioada din perioada medievala, in China tocmai s-au inregistrat noi cazuri. Supranumita moartea neagra, ciuma bubonica a.

OMS: Focarul de ciuma bubonica aparut in China nu reprezinta un risc

Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii considera ca ciuma bubonica aparuta in China este bine gestionata si nu are un risc ridicat, potrivit Reuters.

Alerta sanitara cauzata de ciuma bubonica, in plina pandemie de coronavirus. Rusia anunta masuri radicale

Aparitia unor cazuri de ciuma bubonica in China si in Mongolia au determinat oficialii de la Moscova sa interzica vanatoarea de marmote pe teritoriul rusesc. Oficialii rusi au trimis patrule in regiunile de.

Rusia ia masuri impotriva vanatorii de marmote, dupa ce China si Mongolia au raportat posibile cazuri de ciuma bubonica

Rusia a anuntat luni ca a creat patrule pentru a opri oamenii sa vaneze marmote in apropiere de granita cu China si Mongolia, dupa ce aceste tari au raportat posibile cazuri de ciuma bubonica, boala care poate fi transmisa de animale.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )