Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Banciu, despre reactiile dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Toti sunt, bineinteles, deplasati si absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre reactiile dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Toti sunt, bineinteles, deplasati si absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia pe care a avut-o Elena Udrea, dupa condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de. continuă pe B1

Radu Banciu: Romania a devenit o echipa simpatica la EURO 2016 dupa ce a demonstrat in fata Frantei ca poti chiar sa fii batut in cap la un moment dat si sa faci fata unei competitii moderne (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarile date in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, condamnari care au facut inconjurul.

Radu Banciu: Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL. La un moment dat, exprimarea opiniei nu era pedepsita in PNL, dar si acolo sunt FSN-isti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre excuderea din PNL a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea. Biroul Politic National.

Radu Banciu: Firea nu e un politician autentic, desi are in spatele ei, din pacate, malaxorul PSD, acest compresor de carne si oase care ne-a tocat pe noi toti de 26 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei. Maine ar fi trebuit Gabriela Firea sa depuna.

Radu Banciu: Ne plictisim la Campionatul European. Meciuri fara savoare, jucate la mica ciupeala. Termenul de spectacol nu mai exista. Jucatorii se duc la fotbal pe marile arene ca la saiba (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre inceputul Campionatului European de fotbal, pe care il considera unul trist, din care spectacolul.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare: Nu am de facut nici un comentariu, fiind o hotarare definitiva a instantei, indiferent ce cred eu (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o prima reactie, pe Facebook, dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Radu Tudor, despre condamnarea lui Mircea Basescu

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis, joi, printr-o sentinta definitiva, ca Mircea Basescu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta,.

Strategia lui Traian Basescu dupa condamnarea fratelui sau

Sorin Rosca Stanescu a vorbit, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei despre condamnarea primita de Mircea Basescu. Potrivit jurnalistului, fratele fostului presedinte al.

Udrea, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Pe fostul presedinte decizia definitiva il determina sa nu mai spuna nimic

Elena Udrea face o comparatie, in contextul condamnarii lui Mircea Basescu, intre presedintele Klaus Iohannis, care nu a acceptat solutia definitiva in dosarul privind casa lui de la Sibiu si a.

Izaura Anghel: Mircea Basescu are o condamnare mai mica decat cea primita de mine

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca decizia Curtii de Apel in cazul lui Mircea Basescu este mult prea mica. imi pare rau.

Traian Basescu, reactie pe Facebook dupa condamnarea definitiva a fratelui sau

Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook la doar cateva minute dupa pronuntarea deciziei in cazul fratelui sau, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )