Libnet.ro
UNICEF

08:15

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentala: Ioana Bran ar trebui deportata in Guyana Franceza, sa invete sa faca acolo Tineret si Sport(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre remanierea guvernamentala: Ioana Bran ar trebui deportata in Guyana Franceza, sa invete sa faca acolo Tineret si Sport(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre informatia potrivit careia PSD pregateste o remaniere guvernamentala. Remanierea guvernamentala bate la usa. Sunt mai. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Calin Popescu Tariceanu: Literalmente s-a facut de ras acest om, in ultima perioada, incercand sa-si salveze anturajul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre un sondaj CURS, realizat in perioada 20 septembrie - 1 octombrie, cu privire la intentia de vot la alegerile prezidentiale din.

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica, dar fara experienta

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a declarat luni ca senatorul social-democrat Adrian Tutuianu ar fi trebuit sa ii spuna in mod direct daca are nemultumiri legate de modul in care isi.

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica: Ce replica i-a dat ministrul Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a avut o prima reactie dupa ce social-democratul Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica si a facut mai multe comentarii cu privire la.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )