Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea lui Remus Truica in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Remus Truica, unul dintre oamenii de baza a lui Adrian. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu.

Remus Truica, audiat in dosarul bancherilor. Prejudiciu, 35 milioane euro

Omul de afaceri Remus Truica este audiat, marti dimineata, la DIICOT in dosarul creditelor ilegale, cunoscut si ca Dosarul Bancherilor. Cunoscutul om de afaceri Remus Truica este acuzat, printre altele, de.

Giorgiana Hosu, reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica. De ce este acuzata procuroarea

Procuroarea sefa adjuncta a DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost reclamata la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) de avocata lui Remus Truica, Angela Ciurea, dupa ce Hosu a facut o declaratie publica in care a oferit informatii confidentiale din ancheta in care este vizat omul de afaceri, potrivit unor documente citate de Mediafax.

Remus Truica, sub control judiciar. Omul de afaceri si doi sefi ai BRD au facut o gaura de peste 43 milioane de euro la BRD

Omul de afaceri Remus Truica este audiat, marti dimineata, la DIICOT in dosarul mega creditelor BRD. De asemenea, la audieri este asteptat si directorul general adjunct al BRD, Sorin Popa.

Remus Truica, audiat la DIICOT

Omul de afaceri Remus Truica este audiat, marti dimineata, la DIICOT in dosarul mega creditelor BRD.

Procurorul-sef adjunct al DIICOT a fost reclamat la CSM de avocata lui Remus Truica pentru declaratiile facute despre dosar

Giorgiana Hosu, procuror-sef adjunct al DIICOT,a fost reclamata la CSM de avocata lui Remus Truica, Angela Ciurea, dupa ce anchetatorul a facut o declaratie publica in care ar fi oferit informatii confidentiale din ancheta in care este vizat omul de afaceri.

Procurorii au pus sechestru pe terenuri ale lui Remus Truica

ACTUALIZARE 12:09 Numai Remus Truica si apropiatii sai, inclusiv fosta sotie si fostul sofer, au contractat credite de aproximativ 35 de milioane de euro, in total, potrivit surselor judiciare. * ACTUALIZARE 11:58 Remus Truica nu a dorit sa faca declaratii, la iesirea de la DIICOT, precizand doar ca i-au fost aduse la cunostinta invinuirile din dosar si ca la momentul potrivit va clarifica situatia. * ACTUALIZARE Dosarul este disjuns din cel al Fraudelor Bancare din 2012 * ACTUALIZARE 11:11 Sorin Popa nu s-a prezentat la audieri * ACTUALIZARE 11:05 Alteta Sa Regala Printul Paul este citat ca martor in dosarul BRD, potrivit surselor judiciare.

Remus Truica, SECHESTRU pe avere, pentru un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Numele lui Udrea, in acelasi dosar

Update 12. 50 - Numele Elenei Udrea apare in Dosarul fraudei bancare in legatura cu controversatul credit luat in 2010, in care este acuzat si Remus Truica. Un denuntator, mai exact o angajata de la acea.

Remus Truica a parasit sediul DIICOT

ACTUALIZARE 11:43 Remus Truica a parasit, in urma cu cateva momente, sediul DIICOT. * ACTUALIZARE Dosarul este disjuns din cel al Fraudelor Bancare din 2012 Dosarul BRD anchetat de DIICOT este unul disjuns din Dosarul Fraudelor Bancare initiat in anul 2012, in care 56 de inculpati au fost trimisi in judecata, printre care omul de afaceri Marius Locic, fratii Vasile si Ioan Crestin si mai multi directori de sucursale bancare. * ACTUALIZARE 11:11 Sorin Popa nu s-a prezentat la audieri * ACTUALIZARE 11:07 Se pare ca toate persoanele din dosar au cumparat terenuri in aceeasi zi * ACTUALIZARE 11:05 Alteta Sa Regala Printul Paul este citat ca martor in dosarul BRD, potrivit surselor judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )