Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul actual din interiorul PSD iscat chiar inainte de Congresul partidului de sambata. Tensiune in PSD este una uriasa pentru. continuă pe B1

Radu Banciu, despre viitorii vicepresedinti PSD: Gurile rele spun ca Liviu Dragnea va controla cel putin 13 din cei 16 (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu lista celor posibili 16 vicepresedinti pe care ii PSD ii va avea dupa Congresul din 10 martie. Avem lista, potentiala lista,.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Radu Banciu, despre eliberea conditionata a lui Giovanni Becali: Cum sa dai drumul unuia care a dat o spaga la o judecatoare? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu eliberarea conditionata, in prima instanta, a lui Giovanni Becali, dupa ce acesta s-a intors pe 20 februarie dupa gratii in.

Catalin Radulescu, despre alegerile din PSD: Nu cred ca e democratic

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu, prezent joi la sediul PSD pentru a-si depune candidatura la functia de vicepresedinte al formatiunii, a precizat ca face acest lucru pentru a reliefa modul in care se.

Dragnea, despre taberele din PSD: Probabil ca trebuie sa cer sustinere si prin Asia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului ca toate organizatiile judetene ale PSD au dat rezolutii ca il sustin si ca s-a.

Radu Banciu: in invatamant bajbaim cum nu ne-am fi putut imagina nici in cele mai crunte cosmaruri. Oamenii care ajung in functii inalte nu mai au nevoie de scoala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din ministere, subliniind ca PSD nu a avansat cu nimic, in niciun domeniu. in cele mai multe dintre.

Radu Banciu: Codrin Stefanescu a fost un milog de inalta clasa, care nu a facut altceva decat sluj pe la usile partidelor politice (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu discutiile din PSD privind candidaturile la functiile de conducere din Congresul de sambata si in acest context i-a dedicat.

Radu Banciu: Codrin Stefanescu A FOST UN MILOG de inalta clasa, care nu a facut altceva decat SLUJ pe la usile partidelor politice (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu discutiile din PSD privind candidaturile la functiile de conducere din Congresul de sambata si in acest context i-a dedicat.

Casa de licitatie Artmark despre scandalul licitatiei obiectelor care au apartinut lui Radu Beligan: Totul e bine cand se termina cu bine

Marti seara, la Artmark, a avut loc o licitatie cu obiecte care i-au apartinut regretatului actor Radu Beligan, care ar fi fost vandute cu acordul unei dintre fiice, Raluca Popescu. Celelalte doua fete ale regretatului actor, Lamia si Anamaria Beligan au contestat insa legalitatea acestei actiuni, considerand ca Popescu ar fi scos la vanzare si obiecte care fac parte din masa succesorala comuna.

Mircea Badea, despre scandalul dintre sefa DNA si seful DIICOT: Kovesi i-a mazilit pe toti pe care i-a perceput ca o concurenta

Mircea Badea a comentat in emisiunea 100 de minute scandalul dintre sefa DNA si seful DIICOT. La duduia Kovesi este un tipar. Adica Kovesi i-a mazilit pe toti pe care i-a perceput ca fiind o.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )