Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Banciu despre vacanta lui Liviu Dragnea in Brazilia: Cum e sa te duci 9 ani la rand la Fortaleza tu fiind bugetar? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu despre vacanta lui Liviu Dragnea in Brazilia: Cum e sa te duci 9 ani la rand la Fortaleza tu fiind bugetar? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face pentru al 9-lea an la rand vacanta in Brazilia, la. continuă pe B1

Radu Banciu, despre acuzatiile ca unii jurnalisti romani au fost platiti sa sustina pucistii: Daca esti jurnalist nu esti carpa, nu te duci pe banii nimanui nicaieri (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile ca afaceristi turci au platit 31 de jurnalisti romani sa sustina cauza pucistilor si sa il denigreze pe.

Radu Banciu: Beligan si-a ales bine ziua plecarii, una care parea sa nu mai vina, ceea ce ar fi descumpanit nu numai lumea teatrului, dar si in general societatea civila (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre decesul marelui actor Radu Beligan, la varsta de 97 de ani, despre viata artistului si momentul mortii.

Radu Banciu: Am descoperit un punct comun intre Erdogan si Victor Ponta, Erdogan nu a facut facultate, deci se potriveste cu falsul lui Ponta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre contestatia depusa de Victor Ponta asupra deciziei CNATDCU privind plagiatul tezei sale de doctorat. Fostul premier.

Radu Banciu: Erdogan nu este un dictator oarecare si beneficiaza de suportul populatiei. in Europa nu stiu daca, intr-o situatie similara, oamenii ar fi iesit in strada sa apere dictatorul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre lovitura de stat esuata din Turcia. Deocamdata sunt putine lucruri clare, multe speculatii. Ati vazut.

Rechizitoriu DNA: Cum a tras sforile Liviu Dragnea ca doua secretare din PSD Teleorman sa fie angajate fictiv in Serviciul condus de fosta lui sotie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost persoana care a gasit solutia remunerarii a doua femei care munceau la sediul Organizatiei Judetene PSD Teleorman din fondurile DGASPC Teleorman, sustin procurorii DNA. Cele doua femei ar fi fost angajate fictiv chiar in departamentul condus de Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea.

Revista presei: Turcia suspenda Drepturile Omului; Rapid nu poate juca in Liga I; cine l-a infundat pe Liviu Dragnea

Turcia va suspenda temporar Conventia Europeana privind Drepturile Omului, Rapid nu va putea participa la meciurile dinLiga I,povestea directoarei spagare care l-a infundat pe Liviu Dragnea acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am [].

Povestea directoarei spagare care l-a infundat pe Liviu Dragnea. Cine este Floarea Alesu, fosta sefa a Bombonicai Prodana

Ancheta in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, a demarat atunci cand procurorii DNA o monitorizau pe Floarea Alesu, fost director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, cercetata pentru fapte de coruptie.

De ce il acuza DNA de fapt pe Liviu Dragnea in dosarul de instigare la abuz in serviciu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a intervenit pentru mentinerea in functie si plata drepturilor salariale pentru doua angajate de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, desi stia ca acestea lucrau de fapt in cadrul organizatiei PSD Teleorman, se arata in rechizitoriul DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )