Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa. continuă pe B1

Subiectele zilei: Bilantul celor doua saptamni petrecute de premierul Dancila n Orientul Mijlociu: zero contracte, cinci acorduri minore, un parteneriat economic, plus vizite la atractii turistice; Daniel Funeriu: Cea mai mare sursa de infectii nozocomia

O suta de ani de la Razboiul care a schimbat fata Europei. Centenarul Armistitiului. Pe 11 noiembrie 2018 se implinesc o. Scoala din sat unde copiii invata pe tablete. La aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti se afla satul Radovanu. Drumurile neasfaltate si pline de.

Radu Banciu, la 28 de ani de la descoperirea internetului: Cum ar fi fost daca il aveam pe vremea lui Ceausescu? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 28 de ani de la descoperirea internetului si cum a influentat acesta omenirea. Astazi sarbatorim 28 de ani de la .

FOTO Pozele din articolul-omagiu dedicat Vioricai Dancila n QMagazine, surse de noi meme-uri printre internauti

Imaginile cu Viorica Dancila din articolul-omagiu dedicat premierului in revista QMagazine, care o arata pe aceasta fie intr-o pozitie asemanatoare celei personajului Claire Underwood, din serialul House of Cards, fie intr-o postura prin care ni se transmite ca rezista, au devenit sursa de meme-uri si glumite printre internauti.

Oda Vioricai Dancila in Q Magazine: Un premier-minune si sanatos intr-o societate bolnava

Revista Q Magazine, al carei redactor-sef e Floriana Jucan, ii inchina o oda premierului Romaniei Viorica Dancila, care apare si pe coperta publicatiei alaturi de titlul Rezist, deja celebrul slogan al protestelor anti-guvernamentale. Mai mult, imaginea care ilustreaza textul este o copie din celebrul serial Netflix House of Cards.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )