Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu: Din ianuarie 2021, gata cu lafaitul, nu mai merge la munca in Marea Britanie nimeni din UE fara acordul lor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Din ianuarie 2021, gata cu lafaitul, nu mai merge la munca in Marea Britanie nimeni din UE fara acordul lor (VIDEO)

Radu Banciu le-a reamintit romanilor din Marea Britanie, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca niciun cetatean UE nu va mai putea merge la munca in Regat fara acordul. continuă pe B1

Radu Banciu: Mastile de protectie sunt toxice. Fara nicio discutie, portul unei asemenea catastrofe timp de luni intregi este moarte curata (VIDEO)

Radu Banciu a criticat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia luata de mai multe administratii nationale de pe scena globala, printre care si cea de la Bucuresti, care impune.

Radu Banciu: COVID-19 ar putea lasa chiar si sechele permanente, dupa cum ni s-a semnalat deja. Noul coronavirus ataca zonele mai sensibile ale organismului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre evolutia unui caz de COVID-19, in special a unuia de tip mediu, si a explicat ca un virus de genul noului coronavirus,.

Radu Banciu: PSD a domnit peste Romania si a calcat-o in picioare. Sa nu cumva sa-i considerati pe ei acum salvatorii patriei (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca schimbul de replici dintre partide, in contextul acestei epidemii de coronavirus, nu e decat un alt joc politic mizerabil. Altfel, a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )