Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, dupa decizia lui Iohannis: PSD-istii n-au decat sa astepte, oricum e un guvern facut de mana lui Dragnea, o mana priceputa, experimentata (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa decizia lui Iohannis: PSD-istii n-au decat sa astepte, oricum e un guvern facut de mana lui Dragnea, o mana priceputa, experimentata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va accepta nicio numire noua in Guvern pana la 1 decembrie. Asta in contextul in care PSD a propus-o pe Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii si pe. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa declaratia lui Laufer: Lipsa de caracter, slabiciune si lasitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Ilan Laufer la conducerea Ministerului Dezvoltarii. in replica, Laufer l-a acuzat pe Iohannis ca este antisemit si a tinut sa sublinieze ca e etnic.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Radu Banciu, dupa ce Ponta a spus ca nu se va construi niciun kilometru de autostrada: L-as intreba pe fostul premier de cand a devenit atat de istet (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca in Romania n-o sa se construiasca niciun kilometru autostrada nici macar daca devine Sfantul Petru Ministrul Transporturilor. Detalii AICI) Declaratia a fost.

Radu Banciu: Olguta Vasilescu e o habarnista de prim plan, dar se spune ca are experienta la Transporturi / Prezenta lui Badalau la ministerul Economiei e lamentabila, rusinoasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea guvernamentala decisa de PSD in cadrul sedintei CEx. La Dezvoltare, Ilan Laufer il inlocuieste pe Paul.

Radu Banciu, despre remanierile pregaite de PSD: Acest Guvern incearca sa se strecoare cumva prin ochiurile plasei si sa ajunga macar la finalul anului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu lista de ministri care ar putea fi remaniati in urma Comitetului Executiv al PSD de luni. Ne intoarcem un pic la lista remanierilor.

Radu Banciu, despre remanierile pregatite de PSD: Acest Guvern incearca sa se strecoare cumva prin ochiurile plasei si sa ajunga macar la finalul anului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu lista de ministri care ar putea fi remaniati in urma Comitetului Executiv al PSD de luni. Ne intoarcem un pic la lista remanierilor.

SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Olguta Vasilescu s-a trezit marti dupa-amiaza fara portofoliu in Guvern, dupa ce presedintele Iohannis a acceptat revocarea ei din functia de ministru al Muncii, dar a respins numirea ei la Transporturi. Ce crezi despre situatia produsa de decizia presedintelui?Participa la sondajul HotNews. ro.

Codrin Stefanescu, reactie dura la decizia lui Iohannis: Este halucinant. Nu poti sa sabotezi tara pentru ca urasti aceasta guvernare

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut o reactie dura dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca va amana discutia pana dupa 1 decembrie. Cititi si Klaus Iohannis, despre guvernarea PSD-ALDE: Nu.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )