Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Banciu, dupa ce inagurarea Magistralei 5 de metrou a fost amanata: Pe langa faptul ca lucrarile nu vor fi gata niciodata, a fost descoperit liliacul de Drumul Taberei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce inagurarea Magistralei 5 de metrou a fost amanata: Pe langa faptul ca lucrarile nu vor fi gata niciodata, a fost descoperit liliacul de Drumul Taberei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, vestea care ne face seara mai spectaculoasa, si anume ca se amana inagurarea Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei. Nu numai. continuă pe B1

Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la inceputul anului mai mult se moare decat se traieste, mai putem astepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spatiului din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, lansarea navetei spatiale construite de SpaceX, compania de rachete fondata de Elon Musk, care a fost amanata pentru.

Radu Banciu: Cand l-am vazut pe Liviu Dragnea la Belina, ma gandeam la Nea Nicu. Fix asa aratau imaginile alea...

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia Insulei Belina, care face obicetul unui dosar penal dupa ce a trecut in administrarea firmei lui Liviu.

Radu Banciu: Guvernul Orban se pregateste de o vacanta. Nu va reusi samareasca pensiile cu 40 % pana la 1 septembrie

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca PSD si-a propus sadepuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, daca executivul nu va creste.

Radu Banciu: A murit nepoata matusalemicului presedintelui al Ugandei. O sa aflam din presa internationala ce s-a intamplat acolo. Ma indoiescca ai nostri se vor baga

Radu Banciu avorbit in erditia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul studentei din Uganda care a murit in conditii suspecteintr-un camin studentesc si care era nepoata presedintelui.

Radu Banciu: Arhiepiscopul poate sa traga Craciunul mai spre vara,sa il sarbatorim pe plaja, la Vama Veche

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu invierea care a avut loc la Constanta in noaptea de marti spre miercuri. Arhiepiscopul poate sa.

Radu Banciu: Victor Ponta taia panglici si in spatele lor se surpa autostrada. Un kilometru trebuie sa reziste pana n-o mai fi nimeni pe pamantul acesta, nu sa o petecesti (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca o autostrada trebuie sa fie definita de rezistenta, nu sa o petecesti, sa ii faci un update odata la doua.

Radu Banciu: Chiar atatacuraj va lipseste? De ce n-ati discutat punctul cel mai arzator al relatiei romano - maghiare, enclavizarea teritoriuluiRomaniei?

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara intalnirea dintre Bogdan Aurescu sicu omologul sau maghiar, Peter Szijjarto, care a avut loc in urmain tensiunilor care au avut loc in ultima.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )