Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia. continuă pe B1

Radu Banciu: Chiar si Ion Iliescu era mai bine vazut decat acest cuplu dictatorial Dragnea-Dancila. Ura e corecta, pentru ca daca nu ne-a mai ramas nimic pe aceasta planeta, macar sa uram avem voie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatul final al referendumului privind familia traditionala. O prezenta ridicola la vot. Din 18 milioane de cetateni cu.

SURPRIZA in lumea manelelor! Incredibil cum a votat neamul lui NICOLAE GUTA la referendum! Nimeni nu se astepta

Apropiatii lui Nicolae Guta au dezvaluit ca membrii familiei sale de la Petrosani au votat la referendum in favoarea schimbarii Constitutiei. Nu este de mirare, avand in vedere ca Mariana, prima sotie a.

Patriarhia Romana, schimbare de pozitionare dupa referendum: Atitudinea pe care romanii si-au asumat-o trebuie respectata si analizata

Patriarhia Romana a emis luni un comunicat de presa in care se observa o schimbare de atitudine intr-un mod mult mai consensual opinia din societate privind familia traditionala. Aceasta schimbare de.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

intrebarea unui cunoscut preot dupa referendum: De ce nu ne-a auzit poporul?

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, care a sustinut activ referendumul pentru modificarea Constitutiei, se intreaba unde a gresit Biserica. Dupa aflarea rezultatelor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )