Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Giovani Becali m-a amenintat. Vrea sa-mi ia gatul. El se exprima foarte plastic, pentru cretini

B1 B1,
Radu Banciu: Giovani Becali m-a amenintat. Vrea sa-mi ia gatul. El se exprima foarte plastic, pentru cretini

Jurnalistul Radu Banciu a declarat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca a fost amenintat indirect de catre Giovani Becali, in urma unor afirmatii pe care jurnalistul le-a facut. continuă pe B1

Radu Banciu: Giovani Becali m-a amenintat. Vrea sa-mi ia gatul. El se exprima foarte plastic, pentru cretini (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a declarat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca a fost amenintat indirect de catre Giovani Becali, in urma unor afirmatii pe care jurnalistul le-a facut.

Radu Banciu: Vreau sa aduca Poarta Sarutului intr-o emisiune tabloida, sa planga toata prostimea

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seara deteriorarea monumentului Poarta Sarutului din Targu Jiu, precizand ca vrea o dezbatere pe acest subiect intr-o emisiune tabloida. Cica e caz penal. Este.

Andreea Berecleanu ii cere 200.000 de euro lui Radu Banciu

Andreea Berecleanu l-a dat in judecata pe Radu Banciu pentru defaimare cerandu-i la inceput daune morale. Acum, prezentatoarea s-a razgandit si pretinde 200. 000 de euro.

I-a luat capul unui neamt, acum i-a pus gand rau lui Radu Banciu: Daca il vad, sunt in stare de orice. Giovanni Becali, amenintari fara precedent

Ioan Becali a avut, de-a lungul anilor, multe razboaie cu ziaristii. Totusi, in ultima perioada, si-a mai rarit aparitiile in presa, iar conflictele cu jurnalistii s-au imputinat. Acum insa, el a lansat un atac dur la adresa celui care prezinta Lumea lui Banciu la postul B1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )