Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Banciu: Halep s-a apropiat decisiv de Serena Williams. Scorul nu mai e 23 - 0, e 23 - 1 la titlurile de mare slem (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Halep s-a apropiat decisiv de Serena Williams. Scorul nu mai e 23 - 0, e 23 - 1 la titlurile de mare slem (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep in finala turneului de la Roland Garros. Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros pentru. continuă pe B1

Radu Banciu: Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o si pe asta daca intalnea o jucatoare care sa stie tenis (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros. Nu va schimba cu nimic viata romanilor in continuare. Noi nu am contribuit cu.

Radu Banciu, catre Tariceanu: Bai, impostorule, habarnistule, ordinarule, ai adus in Piata niste niste gunoaie, niste nulitati, ca sa-i mai minti o data! Ce ai facut tu pentru Romania? Stii ca se moare prin spitale? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre mitingul organizat de PSD, sambata, impotriva asa-zisului stat paralel. Niciodata in istoria Europei Moderne, un.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )