Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu: Ilie Nastase nu te poate reprezenta mai bine in Europa decat un copil de clasa a cincea. O fi avand o glorie, dar n-ar trebui sa ne nenoroceasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ilie Nastase nu te poate reprezenta mai bine in Europa decat un copil de clasa a cincea. O fi avand o glorie, dar n-ar trebui sa ne nenoroceasca (VIDEO)

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la alegerile europarlamentare pe listele UNPR, partidul lui Gabriel Oprea. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de marti seara a. continuă pe B1

Adrian Nastase, jigniri grosolane la adresa lui Radu Banciu: Ba gunoiule, chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta? VIDEO

Fostul premier Adrian Nastase a relansat un atac dur la adresa realizatorului Radu Banciu, care l-a criticat atat pe el, cat si Partidul Social Democrat in direct la B1 TV. Adrian Nastase, fost premier si ministru de Externe, a pus diplomatia in cui si l-a jignit grosolan pe Radu Banciu, cu care are un razboi mai vechi.

Radu Banciu: Menirea clasei politice nu e aceea de a-si pune familia la adapost, de a-si rezolva favorabil prietenii, ci de a moderniza tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre clasa politica din Romania. Menirea clasei politice nu e aceea de a-si pune familia la adapost, de a-si rezolva favorabil.

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

ORBAN: Filialele PNL, daca ar fi conduse de liderii TNL, ar functiona mai bine

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a opinat, ieri, ca este posibil ca multe filiale liberale sa functioneze mai bine in cazul in care ar fi conduse de catre liderii organizatiilor de tineret.

Papadia ajuta bila sa functioneze mai bine. Cand sunt contraindicate preparatele pe baza de papadie

Papadia poate mari secretia biliara de patru ori, potrivit Ghidului plantelor medicinale si aromatice, coordonat de farmacologul dr. Ovidiu Bojor. Ce alte beneficii aduce sanatatii.

ANALIZA Scumpirile au fost simtite mai bine de consumatorii de carne decat de vegani, in ultimii doi ani. Pensionarii, printre cei mai afectati

Ionut este un exemplu tipic de roman care adora gratarul, in special micii cu un pahar de vin alaturi sau unul cu bere. Are avantajul de a locui la casa, undeva spre iesirea din Bucuresti, in nordul Capitalei. Sunt perioade, mai ales vara, in care weekend de weekend incinge carbunii, iar pe gratar sfaraie micii si fleicile de porc. Nu prea mananca legume, cu exceptia cartofilor, pe care ii vrea prajiti, si a fasolei. Cu o bere in mana intoarce carnea de pe o parte pe alta. La polul opus se situeaza Adriana, il cunoaste pe Ionut, dar ea are o problema de sanatate din copilarie si nu prea are voie sa manance carne. Asa a devenit vegetariana. Mananca doar preparate din legume si fructe pe care si le prepara acasa. Ambele persoane sunt reale, numele sunt diferite.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )