Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Iohannis s-a facut de ras cu mesajul de ziua lui Eminescu. A avut intentii bune, dar consilieri obositi sau chiar limitati (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Iohannis s-a facut de ras cu mesajul de ziua lui Eminescu. A avut intentii bune, dar consilieri obositi sau chiar limitati (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, momentul dedicat de presedintele Klaus Iohannis in memoria poetului Mihai Eminescu, cu ocazia implinirii a 165 de ani de la nastere. Iohannis a avut un moment. continuă pe B1

Radu Banciu: Geoana nu are niciodata decat o varianta de premier, el insusi! Doar daca l-ar chinui teroristii, ar gasi o solutie, pe Vanghelie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, despre noul partid pe care vrea sa-l infiinteze Mircea Geoana si despre propunerea sa de premier, in cazul in care Guvernul Ponta va fi demis. Geoana nu este.

Radu Banciu va fi dat in judecata pentru ca a jignit Islamul.Aceasta cretinitate de religie i-a indobitocit pe oameni

Prezentatorul TV Radu Banciu se va alege cu un nou proces, dupa ce Abu al Ola Nagi al Ghithy, presedintele Centrului Cultural Islamic Islamul Azi, a anuntat ca intentioneazasa dea in judecata un prezentator TV care a adus jigniri Coranului, potrivit nasul. tv.

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a.

Radu Banciu, despre acuzele aduse de Tapalaga: Sunt ultimul om de atacat cand e vorba de apararea drepturilor libertatii de exprimare (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, marti seara, editorialul in care Dan Tapalaga il acuza pe prezentatorul B1 TV ca nu e Charlie, adaugand ca e doar un contravenient si potential mic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )