Libnet.ro
UNICEF

07:31

Radu Banciu: Klaus Iohannis ne indeamna la o rebeliune in stilul lui, aproape tacita. Sa stam cu fundul pe scaunele noastre si sa ne revoltam in gand (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Klaus Iohannis ne indeamna la o rebeliune in stilul lui, aproape tacita. Sa stam cu fundul pe scaunele noastre si sa ne revoltam in gand (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe oameni sa ia pozitie fata de atacurile asupra. continuă pe B1

Klaus Iohannis face praf penalii de la varful statului si indeamna oamenii sa ia pozitie fata de atacurile asupra justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze din Guvern in contextul in care sunt anchetate pentru fapte de coruptie in dosarul.

Radu Banciu, despre reactiile privind cazul Belina: Daca ar putea, ar pune justitia intr-un colt, i-ar pune calusul si i-ar da cu pumnii si cu picioarele(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile facute de social-democratul Codrin Stefanescu in contextul controversatului dosar privind lacul.

Radu Banciu, despre cum se apara cei din dosarul Belina: Declaratii sfidatoare la adresa bunului simt (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatii puse de procurorii DNA asupra lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb in dosarul Belina si implicare lui Liviu Dragnea.

Se strange latul in jurul lui Dragnea. Radu Banciu: Chiar atat de prosti ne crede? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatii puse de procurorii DNA asupra lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb in dosarul Belina si implicare lui Liviu Dragnea.

Unspe Metri. Radu Banciu si Dan Bara: FCSB - Dinamo, un derby extrem de slab, dar care e laudat de televiziuni (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe metri derby-ul fotbalului romanesc dintre FCSB si Dinamo, care a programat un nou meci duminica. Cei doi au remarcat ca.

Klaus Iohannis: Astept ca premierul sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca asteapta ca premierul Mihai Tudose sa-l consulte in cazul ministrilor cu probleme in justitie. intrebat daca a vorbit cu premierul.

Klaus Iohannis, intrebat daca a discutat cu premierul Tudose: Astept sa ma consulte daca are nevoie de un sfat bun

Premierul Klaus Iohannis a precizat marti seara ca nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizati de o ancheta a DNA in dosarul Belina, dar asteapta ca acesta sa il consulte daca are nevoie de un sfat bun.

Klaus Iohannis, despre modificarea legilor justitiei: Ma ingrijoreaza foarte mult. Sunt abordari gresite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este extrem de ingrijorat de unele aspecte cuprinse in proiectul de modificare a legilor justitiei, referindu-se la scoaterea presedintelui din procedura.

Klaus Iohannis reactie in SCANDALUL MOMENTULUI. il pune la PUNCT pe ministrul Justitiei

Klaus Iohannis: Ministrul Toader confunda functia pe care o detine cu cea de profesor universitar.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa ministrului Justitiei: A confundat pozitia domniei sale cu cea de profesor universitar. Abordarea mi se pare inadecvata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a vorbit despre cazul Belina, precizand ca este cunoscut faptul ca legalitatea unei hotarari de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )