Libnet.ro
UNICEF

16:45

Radu Banciu: Liviu Dragnea, in 17 ore, dat jos de pe soclu si aruncat la lada de gunoi a istoriei/ A intrat la puscarie ca ultimul infractor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Liviu Dragnea, in 17 ore, dat jos de pe soclu si aruncat la lada de gunoi a istoriei/ A intrat la puscarie ca ultimul infractor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Sa ne iubim intre noi fratilor pentru ca astfel de. continuă pe B1

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Diversiune inainte de predarea lui Liviu Dragnea

Diversiune inainte de predarea lui Liviu Dragnea la politie. Cea de-a doua masina era cea cu care a plecat Liviu Dragnea. Erau trei politisti in masina, doi in fata, soferul, inca un oftier in dreapta s.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Val de glume si meme-uri pe Facebook, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Sentinta definitiva prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare a declansat, luni dupa-amiaza, un val de reactii din partea criticilor sai, pe Facebook. Pe langa imagini cu sticle de bere sau sampanie desfacute pentru a sarbatori momentul, internautii s-au intrecut in meme-uri si glume pe seama condamnarii liderului PSD. HotNews. ro va prezinta o parte dintre acestea, cu observatia ca, prin continutul lor, multe nu pot fi publicate.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova LIVE TEXT si VIDEO

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )