Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Banciu: Marian Vanghelie face 13 greseli de gramatica in 2 randuri. Un om de genul asta nu poate sa dea lectii, nu poate sa ameninte, nu poate sa vorbeasca in numele viitorului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Marian Vanghelie face 13 greseli de gramatica in 2 randuri. Un om de genul asta nu poate sa dea lectii, nu poate sa ameninte, nu poate sa vorbeasca in numele viitorului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre nemultumirile si avertismentele lui Marian Vanghelie privind starea justitiei din Romania. Marian Vanghelie a. continuă pe B1

Minciuna Digi24. Radu Banciu: Colaboram cu ei si le-am spus ca nu au stiri 24 din 24. Apoi a venit cutremurul. La 2 dimineata nu era nici dracul in redactie si s-a aratat cu degetul spre sigla (VIDEO)

Radu Banciu a comanetat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre gluma pe care Tariceanua facut-o la TVR-ul televiziunilor private Digi24. E asa gluma:.

Un fost liberal, refugiat in Dubai pentru a scapa de inchisoare. Radu Banciu: Sta la hotel si numara cash-ul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emsiunii Lume alui Banciu despre tupeul interlopului Alin Simota, refugiat in Dubai pentru a scapa de.

Marian Vanghelie: Toate institutiile de forta din Romania, care au facut nelegiuiri, vor raspunde

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a sustinut, marti, ca in Romania se fac arestari haiducesti, institutiile de forta au facut nelegiuiri si sunt politicieni.

Mi l-au saltat pe Teodosie, fratilor. Radu Banciu: Trimisul Domnului a luat mita ca asa l-a manat Cel de Sus. Un spagar pentru care nea Gigi ar putea intra in greva foamei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile pentru care Prefericitul Arhiepiscop al Tomisului a fost plasat sub control judiciar. Inculpatul Teodosie.

Radu Banciu, despre falimentul presei scrise din Romania: Ea isi merita soarta pentru ca nu a facut nimic in societate, decat s-a prostituat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu situatia grava din presa scrisa din Romania, afirmand ca aceasta isi merita falimentul pentru ca nu au.

Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lume alui Banciu despre impacarea anului in politica: Victor Ponta si Crin Cacarau Antonescu se au din nou ca.

Radu Banciu: Sefa liberala nu a avut succes nici macar cu prezentatoarea de la Realitatea TV. Cum am fi fost noi reprezentanti in politica de una ca Denise Rifai? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca jurnalista Denise Rifai a refuzat propunerea Alinei Gorghiu de a intra in PNL. Alina.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )